AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

5 pasi in achizitionarea un coltar

Pasul 1: Faci o introspectie sa vezi ce poti sa scoti la iveala despre tine. Esti o persoana calma sau nebunatica, prima la cozile magazinelor unde se lanseaza produse noi sau in anticariate pentru a vana delicioase obiecte nevalorificate inca. Esti atrasa de imitatia de piele sau de texturi ceva mai prietenoase cu mediul. Te simti inca un copil, un adolescent sau vrei sa fii comod acasa la tine cand bei cafeaua dimineata si citesti carti cu tematici filosofice. Si decizi!

Pasul 2: Ai decis ca cel mai bine ti se potrivesc coltare din piele. Acum trebuie sa alegi culoarea. Vrei sa fie una calda? Una rece? Poate una banala – nude? Sau una care sa puna in evidenta bunul tau gust? Dar care? In fine, alegi una la intamplare. Stii ca in fata vanzatorului sansele sa te razgandesti sunt mari.

Pasul 3: Cauta si contacteaza un producator de coltare living. Stabileste o intalnire in care sa ii explici agentului de vanzari la ce te-ai gandit. Daca nu ai pretentii iesite din comun, s-ar putea ca un astfel de coltar sa existe deja. Daca cerintele tale s-au creionat in ceva cu adevarat „altfel”, va trebui sa astepti cateva saptamani pentru a ajunge fericitul posesor al creatiei tale.

Pasul 4: Stai cu ochii pe telefon, s-ar putea sa sune din moment in moment. Stiu ca ai emotii, ca ai varuit deja peretii, ca ai spalat deja pe jos si ca ti-ai sunat toti prietenii sa le povesteesti despre achizitie, iar din lipsa de ocupatie acum te joci pe telefon. Ai grija ca bateria se descarca repede!

Pasul 5: „Cioc, Cioc” – Esti fericitul posesor al coltarului perfect pentru tine!

Leave a Reply