AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Alegerea perfecta in materie de haine de blana pentru femei

Alegerea potrivita a unei haine de blana femei se poate face simplu, conform indrumarilor din partea specialistilor. O femeie stilata are nevoie in garderoba sa de cel putin o haina de blana, fie aceasta scurta, lunga sau vesta. O haina de blana ofera tinutei eleganta, intoarce toate privirile si aduce doar complimente purtatoarei atunci cand este aleasa corect.

In acest sens, pentru cumparaturi rapide online de pe CarolinaDesign.ro sau din magazinul fizic din Timisoara, specialistii in domeniul modei recomanda atentia sporita asupra catorva criterii.

Criterii de care sa tii cont in alegerea unei haine de blana pentru femei

Un prim aspect de care cumparatorii pot tine cont este modelul. Este primul criteriu in functie de care va fi ales produsul, avand in vedere stilul vestimentar si ocaziile in cadrul carora va fi purtat. Asadar, se va tine cont de design-ul hainei de blana, in primul rand. Magazinul de blanuri cu o vechime pe piata de peste 30 de ani, Carolina Design Timisoara pune la dispozitie clientilor sai o gama variata de obiecte vestimentare – de la blanuri scurte, la cele lungi, cu sau fara gluga, veste, accesorii confectionate din blana naturala de nurca, raton, chinchila sau vulpe.

Avand in vedere primul criteriu de cautare a produsului perfect, cumparatorii vor tine cont de stilul vestimentar adoptat cel mai des. O alegere potrivita ar fi aceea care poate fi introdusa in cadrul mai multor tipuri de tinute. Un exemplu in acest sens este o haina scurta, care poate fi alaturata unei rochii elegante, dar si unei tinute casual.

Haine de blana femei | Carolina Design Timisoara | CarolinaDesign.ro

haine de blana femei

Culoarea hainei de blana este urmatorul criteriu. Este de la sine inteles ca o culoare neutra va putea fi asortata mai multor piese vestimentare. Cu toate astea, o haina cu o culoare mai indrazneata este de efect si reprezinta o adevarata piesa de rezistenta in dressing, care va putea fi purtata si peste ani.

In final, trebuie aleasa cu atentie marimea. Se va avea in vedere faptul ca haina de blana va fi purtata si alaturi de haine de sezon, crosetate. Asadar, haina trebuie sa fie confortabila in orice situatie. Comerciantii pun la dispozitie cateva marimi pentru clienti, insa ofera si posibilitatea alegerii unei dimensiuni personalizate.

Leave a Reply