AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Aparatul dentar – moft sau necesitate? Specialistii Elveto Dent detin raspunsul!

De cele mai multe ori, nu suntem multumit pe deplin de felul in care arata dintii nostri. Fie ca vorbim de alinierea sau de forma acestora, de marime sau de alte aspecte, oamenii in general renunta sa spere sa mai aiba o dantura frumoasa, aproape de perfectiune. Se multumesc cu faptul ca au toti dintii in gura, nu au carii, si cam atat. Insa lucrurile pot fi cu adevarat perfecte, daca se apeleaza la un „truc”. Aparatele dentare, fie cele fixe sau mobile, sunt foarte apreciate in randul vedetelor, al tinerilor, varstnicilor, in randul copiilor dar si adultilor. Nu mai este rusine in ziua de azi sa porti aparat dentar, este o mandrie ca iti poti permite un asemenea ‘lux’ pentru dantura. Asadar, profesionistii clinicii de stomatologie Elveto Dent va asteapta cu cele mai bune oferte la aparate dentare si gutiere ortodontice. Fie ca va doriti un aparat fix sau un aparat dentar mobil, aici veti gasi solutii in functie de bugetul pe care il aveti alocat si curajul cu care sunteti inarmat.

Aparat dentar mobil

Aparatul dentar metalic versus aparatul dentar invizibil

Aparatul dentar nu este nicidecum incadrat in categoria mofturilor sau arogantelor. Aparatul dentar este o necesitate, atat pentru cei cu o viata sociala activa si cu un job ce necesita multe intalniri si intruniri, sedinte si contact direct cu clientii. Aparatele dentare metalice, spre exemplu, sunt ieftine, si functioneaza in mod perfect pentru indreptarea si alinierea dintilor. Aparatele dentare metalice sunt vizibile, insa asta nu trebuie sa constituie un motiv pentru care pacientii sa isi indrepte atentia catre alte aparate dentare, care pot fi mult mai costisitoare. Aparatele dentare metalice sunt rezistente, au bracketii foarte bine realizati si nu se rup, nu se sparg la prima nuca sau aluna consumata.

Aparatul dentar invizibil, pe de alta parte este mult mai finut, aproape ca nu se vede in gura pacientului, nu il jeneaza la masticatie, si nici nu reprezinta un impediment pentru a rade si a zambi cu placere. Aparatul dentar invizibil se poate curata foarte usor, nu necesita o atentie deosebita si vizite mai dese la medicul stomatolog, are bracketi asemanatori cu culoarea dintilor, insa este mult mai costisitor, iar bracketii nu sunt foarte rezistenti la alimenta tari sau lipicioase. Din punct de vedere estetic, ati avea tendinta sa optati pentru un asemenea aparat dentar invizibil, insa bugetul si dorinta de a nu va prezenta la dentist dupa fiecare tarta cu alune consumata, va spune ca aparatul dentar metalic este adecvat!

Elveto Dent – clinica de stomatologie pentru pacienti de toate categoriile sociale

Nu este necesar sa aveti un job cu un salariu de zeci de milioane pentru a va permite un aparat dentar. Aceasta este doar o impresie a romanilor, ce a ramas indoctrinata in mintea poporului, ca numai cei cu bani pot opta pentru un aparat dentar. Iata ca si cei mai simpli oameni se pot bucura de beneficiile unui aparat dentar, dupa posibilitati si preferinte!

Leave a Reply