AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Aparent banal, insa vital – casa de marcat

Cand intrati intr-un magazin pentru a cumpara diverse articole, la iesire, cu siguranta va va intampina casa de marcat. Casele de marcat moderne fac mai mult decat sa spuna clientilor cat de mult a cheltuit. Scanarea produselor si pastrarea banilor sunt doar partile vizibile ale caselor de marcat, dar e important de stiut ca acestea au si alte functii importante care favorizeaza bunul mers al activitatii de vanzare.

Pe langa faptul ca sunt de dimensiuni mai mici si au diverse design-uri, casele de marcat moderne efectueaza o mare varietate de functii si calcule, de la listarea numelui si pretului tuturor articolelor achizitionate la procesarea bonurilor valorice, calculand impozitele si aplicand reducerile. Acest lucru elimina necesitatea ca angajatii sa faca calcule matematice si favorizeaza mentinerea unei atitudini axate pe serviciul de relatii cu clientii si mentinerea liniei de control al platilor in miscare.

Multe case de marcat moderne sunt echipate cu un soft ce permite inregistrarea cardurilor de fidelitate, de reduceri, vouchere, etc. furnizand intreprinzatorilor informatii esentiale despre ce se cumpara si cand. In felul acesta marile magazine pot urmari in timp real ce produse se cauta intr-o anumita perioada a anului si isi pot face stocuri de produse din timp, astfel incat toti clientii sa fie multumiti.

Pe langa avantajele tehnice ale folosirii caselor de marcat moderne, acestea au si avantaje organizatorice. Sunt concepute in asa maniera incat sa ajute casierul sa se organizeze cat mai bine, pentru a putea raspunde imediat nevoilor clientilor. Sertarul casei de marcat este prevazut cu sortatoare pentru bancnote de diferite valori, stampile, bonuri valorice, monede. Fiind totul atat de organizat, casierului ii este foarte usor sa puna totul in ordine chiar in timp ce clientul plateste, sa-i zambeasca, sa-l faca sa revina si alta data in acelasi loc.

Software pentru afacerea ta – Atto Soft Echipamente si Software pentru cafenele si restaurante

Echipa Atto Soft a inteles dorinta comerciantilor si pune la dispozitie tot ce este necesar pentru a facilita actul de vanzare si cumparare a produselor: cititoare coduri de bare, cantare electronice, scanere, imprimante, etc. Vizualizati oferta pe site-ul www.casedemarcat.eu.

Leave a Reply