AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Atractii turistice in Anglia

Una dintre cele mai vizitate tari din lume, Anglia, ofera posibilitati aproape nesfartite pentru lucruri de vizitat, dar si de facut. O parte din frumoasele insule britanice, aceasta tara mica, dar influenta, atrace prin istoria fascinanta, orasele interesante si traditiile culturale numeroase.

Siturile istorice sunt la fiecare pas, de la cele preistorice, la castelele vechi de secole si centrele urbane datand din evul mediu.

Anglia este de asemenea, usor de parcurs, multumita mijloacelor de transport in numar mare. Puteti de altfel sa calatoriti intre puncte de interes si cu masina, pe autostrazi. Indiferent daca alegeti sa vizitati tara cu masina sau cu un mijloc de transport in comun, va garantam ca veti avea parte de o experienta de neuitat.

Stonehenge, la 10 mile de nord de Salisbury, pe campia Salisbury este cel mai cunoscut monument preistoric din Eurpoa. Este atat de popular, incat vizitatorii trebuie sa cumpere biletul cu mult timp inainte pentru a-si garanta intrarea. Vizitati replicile autentice ale caselor neolitice pentru a experimenta o parte din activitatile zilnice de acum 4500 de ani, pe care voluntarii le demonstreaza.

Inchisoare, palat, seif de comori si observator, Turnul Londrei le-a facut pe toate. Considerata a fi cea mai importanta cladire din Anglina, exista suficiente de vazut la acest sit al patrimoniului Mondial, pentru a va tine ocupati ore intregi. Centrul este Turnul Alb- construit in 1078 de William Cuceritorul, gazduieste exponate uimitoare, cum ar fi Linia Regilor, cea mai veche atractie a turistilor din intreaga lume (1652), cu exponatele sale remarcabile de armura regala. Alte atractii includ minuntata expozitie Crown Jewels, Monetaria Regala si expozitii ce au legatura cu prizonierii. Turnul Londrei acopera circa 18 hectare, deci veti avea foarte multe de explorat.

Daca aveti timp sa vizitati unul dintre micile orase ale Angliei, nu ratati Bath. Acest oras remarcabil atrage prin frumusetea sa si prin atractiile turistice fantastice. Este renumit pentru Baile Romane vechi de 2000 de ani, pentru cele peste 500 de cladiri considerate foarte importante din punct de vedere istoric si arhitectural, ceea ce a dus la acordarea statului de Patrimoniu Mondial. Bath este o locatie ideala unde puteti explora unele dintre cele mai frumoase peisaje din Anglia, printre care Valea Avon, Dealurile Mendip si nenumaratele repere fantastice ale orasului Somerset.

Leave a Reply