AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Atractiile turistice din Europa

Inainte ca cei interesati sa calatoreasca mii de kilometri pentru o vacanta, nu ar trebui sa uite de atractiile turistice din Europa.

  • Eiffel Tower

Construit ca o intrare in Targul Mondial din 1889, Turnul Eiffel atrage aproape 7 milioane de vizitatori in fiecare an – ceea ce il face sa fie cea mai vizitata atractie platita din lume. Vizitatorii pot urca in varful acestei structuri inalte de 81 de etaje pentru a admira privelistea uluitoare asupra Orasului Luminilor. Turnul Eiffel este cea mai inalta structura din Paris. Este usor de detectat din multe puncte de vedere din tot orasul, astfel incat turistii pot surprinde acea poza demna de Instagram perfecta in timp ce exploreaza aceasta capitala europeana.

  • Sagrada Familia

Nici o calatorie in Barcelona nu este completa fara o vizita la Sagrada Familia. Vizitatorii ar putea crede ca este renovat, dar, in realitate, nu a fost niciodata finalizat in istoria sa de 150 de ani. Lucrarile la aceasta binecunoscuta biserica au inceput in 1882 de catre Antonio Gaudi, dar, dupa ce s-a confruntat cu o serie de provocari, nu a fost niciodata in masura sa termine lucrarea pe deplin. Gaudi a murit in 1926 fara sa-si vada vreodata lucrarea dusa la bun sfarsit.

  • Grand Canal

Exista o varietate de cai navigabile pentru ca turistii sa poata face o plimbare prin Venetia, dar Grand Canal este principala cale a orasului. Vizitatorii vor trece pe langa case, restaurante si magazine in timp ce se vor strecura prin aceasta destinatie de top. Pentru a asista la sarbatorirea Carnevale a orasului in zilele premergatoare celebrarii crestine a Postului, turistii trebuie sa isi planifice vizita in februarie. Strazile venetiene sunt pline de petrecareti in costume elaborate si masti decorative care ratacesc strazile orasului.

  • Stonehenge – Wiltshire, Anglia

Stonehenge este mult mai mult decat o adunatura de stanci, este un monument preistoric construit in jurul anului 3000 i.Hr. si este un loc plin de mister.

Leave a Reply