AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Avantaje de care ai parte cand iti lasi masina intr-o parcare din Otopeni

Toti conducatorii auto care pleaca din Bucuresti si care vor sa isi stie masinile in siguranta pe durata vacantelor au posibilitatea de a se bucura de avantajele dintr-o parcare din Otopeni pe termen lung.

Aceasta solutie este una moderna si eficienta, fiind la indemana soferilor care isi pretuiesc autoturismele si care nu vor sa riste ca la intoarcere sa le gaseasca zgariate sau avariate intr-o parcare publica. Citind randurile de mai jos, conducatorii auto pot afla care sunt cele mai importante beneficii care au astfel parte!

Perioade flexibile

Pentru inceput, soferii trebuie sa stie ca isi pot lasa autoturismele in spatiul special amenajat de langa Aeroportul International Henri Coanda pentru o perioada cuprinsa intre cateva zile si cateva luni, in functie de cat de mult trebuie sa plece din oras. Acesta este unul dintre marile avantaje de care se pot bucura!

Monitorizare video 24 din 24

Pe lista beneficiilor de care au parte cei care apeleaza la serviciile dintr-o parcare din Otopeni pe termen lung se numara si faptul ca spatiul este monitorizat video in permanenta. Mai mult, soferii isi pot vedea autoturismele online, prin intermediul unei aplicatii, daca vor sa stea linistiti atunci cand se afla la distanta de casa.

Parcarea este inclusiv pazita de agenti bine pregatiti in domeniu, care sunt extrem de vigilenti si care se asigura ca masinile raman in aceeasi stare in care au fost aduse.

Parcare din Otopeni pe termen lung | Parcare din Otopeni pe termen lung | Park4Fly.ro

parcare din Otopeni pe termen lung

Extinderea perioadei

Un alt avantaj important de care soferii trebuie sa stie, inainte de a-si face o rezervare pe Park4Fly.ro este ca pot prelungi oricand perioada in care sa isi tina masinile in parcarea privata din apropierea celui mai mare aeroport din Bucuresti.

Este suficient sa ia legatura cu reprezentantii companiei si sa ii informeze in legatura cu numarul de zile in plus in care au nevoie sa le incredinteze autoturismele. De preferat este ca toti conducatorii auto sa se ocupe de acest aspect cat mai din timp, pentru ca locurile de parcare sa fie eficientizate cat mai bine pentru toata lumea!

Leave a Reply