AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Avantajele implanturilor dentare, indicatii si contraindicatii

Domeniul stomatologic al societatii moderne actuale ofera pacientilor solutii eficiente de inlocuire a dintilor lipsa, tratamente noi, de calitate, care ajuta la refacerea completa a unitatilor dentare pierdute si la obtinerea unui aspect cat mai natural al zambetului. Aceste tratamente, care sunt cunoscute sub denumirea de implanturi dentare constau intr-un surub din titan care se introduce direct in os si care inlocuieste radacina dintelui pierdut.

Orice pacient care ajunge pentru extractii dentare in sector 4, la clinica de implantologie, va putea sa beneficieze de cea mai moderna, mai eficienta si mai rezistenta in timp solutie de inlocuire. In prezent, toti medicii stomatologi accepta unanim faptul ca implantul este cel mai bun tratament in cazul pierderii dintilor. Acolo unde este posibil, implantul dentar este preferat metodelor traditionale de refacere a zonelor edentate, sustin specialistii implantologiesector4.ro .

Care sunt principalele avantaje ale implanturilor dentare?

Implanturile dentare sunt foarte importante deoarece elimina necesitatea tratarii dintilor de langa bresa edentata, dar si pentru ca se simt si arata la fel cu dintii naturali, nu incurca pacientul in procesul de vorbire sau de masticatie. In plus, pacientii vor renunta la frustrarile create de problemele dentare, iar stima de sine le va creste foarte mult si vor putea zambi cu incredere. Este extrem de important de mentionat faptul ca implanturile dentare nu se cariaza, insa igiena orala necesita o atentie sporita.

Mai mult decat atat, materialele din care sunt confectionate implanturile dentare au o mare biocompatibilitate in raport cu tesuturile vecine, eliminandu-se riscul de respingere sau de alergie. Estetica poate fi refacuta si imbunatatita, implanturile sunt rezistente foarte multi ani daca sunt ingrijite in mod corect si devin o parte din organismul pacientului.

Extractii dentare in sector 4 | implanturi dentare | implantologiesector4.ro

extractii dentare in sector 4

Implanturile dentare sunt recomandate tuturor pacientilor care se confrunta cu pierderea unuia sau mai multor dinti. Din nefericire, nu toti se pot bucura de aceste proceduri, deoarece exista si contraindicatii in acest sens. Pacientii care sufera de afectiuni precum diabet, leucemie, boli de coagulare a sangelui, cei care nu au inca maxilarul bine dezvoltat, femeile gravide si mamele care alapteaza nu pot beneficia de aceste tratamente, precum si cei care sufera de chisturi in zona oro-maxilo-faciala, sau cei care se confrunta cu lipsa osului si cu prezenta in anatomia normala a unor structuri ce reprezinta bariere anatomice.

Leave a Reply