AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Avantajele implanturilor dentare

Atunci cand nu mai exista nicio speranta pentru ca pacientii sa poata zambi din nou cu încredere sau nu doresc lucrari dentare mobile, singura solutie ramane implantul dentar.

Din ce in ce mai multi pacienti opteaza pentru implanturi dentare in cadrul unei clinici de stomatologie pentru ca astfel isi asigura un zambet perfect si o masticatie corecta pe o perioada cat mai indelungata. De cele mai multe ori, un implant dentar, daca este corect intretinut, poate sa dureze o viata intreaga, fara ca pacientii sa sufere de dureri, fara sa se sparga, sa cada sau sa se deterioreze.

Ce este implantul dentar si care este importanta acestuia

Implantul dentar este o solutie de inlocuire a dintilor lipsa, care presupune montarea unei piese de titan in gingie, care vor inlocui radacina dintelui, piesa de care se prinde bontul protetic si coroana dentara. Sunt persoane care prefera sa isi completeze dantura cu implanturi dentare, chiar daca le-a fost recomandata proteza mobila partiala sau chiar totala, pentru ca au certitudinea ca aceasta lucrare va tine o viata.

De asemenea, in comparatie cu lucrarile fixe, dintii invecinati celui lipsa sunt pastrati intacti, intrucat nu vor fi tratati sau slefuiti. Osul nu se mai resoarbe si este stimulat din punct de vedere functional, iar pacientii pot vorbi, manca, zambi si rade cu incredere.

Implant dentar în Bucuresti | Implant dentar | PlazaDent.ro

implant dentar în Bucuresti

Datorita evolutiei tehnologiei si pregatirii medicilor, pacientii sustin ca se simt foarte bine cu implant dentar, durerile fiind minime dupa procedura de inserare a acestuia in gingie. Majoritatea pacientilor raspund foarte bine la tratament si acesta este contraindicat numai femeilor gravide sau care alapteaza, persoanelor cu boli grave, cum ar fi diabet, hepatita, HIV, si tinerilor care nu au inca maxilarul format.

Cu certitudine, inserarea unui implant dentar în Bucuresti ramane cea mai buna solutie pentru toti cei care cauta o varianta sigura si pe o durata cat mai indelungata de inlocuire a dintilor lipsa. Intretinerea corecta a implantului dentar, precum si vizitele regulate la medicul specialist de la PlazaDent.ro vor determina o durata de viata a implantului cat mai mare.

Leave a Reply