AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Avantajele inchirierii autovehiculelor pentru un business

In prezent, exista foarte multe optiuni pentru ca angajatii unei companii sa se deplaseze in mod eficient fara a fi nevoiti sa isi achizitioneze o masina sau sa foloseasca serviciile de transport in comun. Serviciile de inchirieri auto Bucuresti se adreseaza si celor care administreaza un business si se gandesc la modul in care angajatii se descurca pentru a ajunge la locul de munca sau pentru a se deplasa pana la sediul clientilor, colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.

Specialistii inchirieri-masini.ro recomanda administratorilor businessurilor mici, mijlocii si mari sa inchirieze masini pentru angajati, deoarece aceasta se va dovedi in timp o optiune rentabila pentru eficienta business-ului, cu mai putine riscuri si obligatii decat procesul de cumparare a unui vehicul sau a unei flote de vehicule.

Beneficiile inchirierii unui autoturism pe firma

Termenii unui serviciu de inchirieri auto ieftine difera de la o firma la alta, insa avantajele sunt aceleasi. Asadar, clientii au avantajul de a putea alege modelul masinii pe care urmeaza sa o conduca angajatii acestora, sau chiar ei insisi. In functie de ceea ce presupune calatoria de afaceri, modelul devine foarte important. Compania ofera o multitudine de modele, de la cele mai practice, pana la cele mai luxosase.

Economia de timp reprezinta un alt avantaj pe care il au clientii persoane juridice care inchiriaza o masina pentru angajati. Drumurile lungi prin soselele aglomerate nu sunt deloc pe placul oamenilor de afaceri, iar serviciile de transport in comun nu sunt deloc avantajoase. De aceea, serviciile de inchirieri auto pe firma ajuta atat angajatii sa ajunga la timp in diferite locuri, cat si managerii sa fie siguri ca afacerea performeaza.

Inchirieri auto Bucuresti | inchirieri auto ieftine | inchirieri-masini.ro

inchirieri auto ieftine

Un alt avantaj al serviciilor de inchirieri masini pentru clientii business consta in faptul ca acestia vor avea mai putine griji. Costul inchirierii nu se va compara cu cel al achizitionarii, iar faptul ca toate taxele sunt platite, asigurarea RCA si CASCO sunt la zi, anvelopele sunt schimbate in conformitate cu anotimpul, iar verificarile sunt actuale – toate aceste motive sunt suficiente pentru ca potentialii clienti sa se declare multumiti de alegerea facuta. Confortul asigurat de automobil pentru a calatori, precum si intimitatea sunt alte avantaje pe care le ofera serviciile de inchirieri auto clientilor care reprezinta o afacere.

Leave a Reply