AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Avantajele si miturile legate de implantul dentar

Este deja bine cunoscut faptul ca implantul dentar reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii pentru inlocuirea dintilor lipsa. Acest lucru se datoreaza numeroaselor avantaje pe care le ofera acest tip de tratament stomatologic, dar cu toate acestea, au aparut si multe mituri referitoare la implant.

In ciuda acestora, solicitarile pentru tratamentul cu implant dentar din Bucuresti au crescut considerabil in ultima perioada, crestere bazata pe informarea corecta si constientizarea importantei pe care o are sanatatea danturii pentru intregul organism. De aceea, in articolul de fata vor fi prezentate cele mai importante aspecte legate de implantul dentar: avantajele si miturile.

Care sunt principalele avantaje ale implantului dentar?

In primul rand, trebuie mentionat ca procedura de inserare a implantului dentar este minim invaziva, astfel ca durerea resimtita de pacient este minima. La obtinerea acestui avantaj a contribuit si tehnologia medicala, care a avansat foarte mult in ultimii ani, gratie careia tehnicile pentru un astfel de tratament sunt unele care tin cont si de confortul pacientului.

Clinica dentara in Cotroceni | Implant dentar din Bucuresti | TwinDent.ro

clinica dentara in Cotroceni

Cei care cauta o clinica dentara in Cotroceni, la care sa apeleze pentru un astfel de tratament pentru reconditionarea danturii, pot alege clinica Twin Dent, unde sunt oferite solutii terapeutice tuturor pacientilor, oricare ar fi problema dentara cu care se confrunta.

Un alt avantaj este reprezentat de durata de viata a unui implant dentar, care este cuprinsa, in general, intre 7 si 15 ani, dar care poate dura chiar si intreaga viata. Acesta este dublat de sansele de reusita al acestui tip de tratament stomatologic, care are succes in aproximativ 98% dintre cazurile din cadrul clinicii TwinDent.ro.

Ce mituri exista referitor de implantul dentar?

Mituri referitoare la implanturile dentare sunt foarte multe, unul dintre cele mai des intalnite fiind insa referitor la costurile pentru un implant dentar, care sunt foarte mari, cand in realitate, raportul calitate-pret este unul foarte avantajos.

De asemenea, multi oameni cred ca implanturile dentar vor face zambetul sa para fals, dar implantul este o solutie de restaurare a danturii care seamana foarte mult cu dintele natural, atat ca aspect, cat si ca functionalitate.

In concluzie, lipsa de informare este principalul motiv care duce la aparitia miturilor.

Leave a Reply