AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Aveti grija de dintii celor mici

Copii, indiferent de varsta, dar mai ales in perioada inceputului de viata ar trebui invatati sa respecte cateva reguli de igiena orala, in asa fel incat sa nu aiba la maturitate probleme. Masurile de prevenire a problemelor dentare tin in primul rand de buna ingrijire orala. Dintii bebelusilor isi incep procesul de formare inaintea nasterii. Cei mai timpurii dinti apar in jurul varstei de patru luni, iar dintii care strapung gingia fac astfel loc viitoarei dentitii.

Toti cei 20 de dinti primari apar de regula la varsta de trei ani, cu toate ca ritmul si ordinea aparitiei lor poate varia de la caz la caz. Dintii permanenti incep sa apara in jurul varstei de sase ani. Acest proces va continua pana la varsa de aproximativ 21 – 22 de ani. Pentru a contribui la asigurarea sanatatii orale a celui mic, precum si a prelungi durata de viata a dentitiei, va recomandam sa apelati la serviciile oferite de stomatologiecopiisector3.ro.

Cabinetul juniorului tau

Clinica de stomatologie pentru copii ofera servicii de medicina dentara pentru cei mici. Totodata, micii pacienti vor fi consultati de un dentist pentru copii pregatit sa le ofere micutilor cele mai bune servicii. Parintii ar trebui sa controleze si eventual sa limiteze aportul de zahar ingerat de cei mici. Un aport de zahar in cantitati limitate previne aparitia cariilor dentare. In alta ordine de idei, asigurati-va ca cei mici obtin un aport suficient de fluor. Fluorul poate fi obtinut fie din apa fie din diferite tratamente alternative, insa cel mai simplu mod de a obtine fluor pentru protectia smaltului dintilor este utilizarea unei paste de dinti bogata in fluor.

Acesta va proteja si intari smaltul dintilor copiilor, precum si a adultilor si ii vor face mult mai rezistenti in fata cariilor si altor probleme dentare. Daca aveti carenta de fluor discutati cu medicul dumneavoastra dentist pentru a va ajuta sa obtineti cele mai bune produse necesare.

Leave a Reply