AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

“Bailando”, melodia cu cea mai lunga stationare in Hot Latin Songs

In 2014, Enrique Iglesias reusea sa urce din nou in topurile muzicale internationale cu hitul “Bailando”. Inca de la prima difuzare, in aprilie 2014, melodia a atras un numar incredibil de fani atat in Statele Unite ale Americii, cat si in Europa.

Cantaretul fusese si anterior in topuri, dar un hit de acest tip nu mai lansase de mult timp.

Motiv pentru care multi se intrebau daca Iglesias va iesi din industria muzicala. Cu aceasta melodie, insa, el reusit sa inchida gura tuturor.

Versurile sunt in limba spaniola, iar piesa este tot una de dragoste. Ar fi si greu sa ne imaginam un membru al familiei Iglesias cantand despre altceva. De remarcat este faptul ca tanarul Enrique a depasit etapa melodiilor siropoase, romantice si a pasit catre un registru care ii permite difuzarea melodiilor in cluburi.

Desi versiunea in spaniola a avut un succes fulminant, interpretii au hotarat sa inregistreze si o varianta in limba engleza. Fanii au apreciat gestul, dar succesul melodiei in spaniola nu a putut fi intrecut. Pe canalul oficial al lui Enrique Iglesias cantecul in spaniola a inregistrat la acel moment aproximativ 530,540,575 de vizite unice, in timp ce piesa in engleza stransese doar 80 de milioane de vizualizari. Diferenta este foarte mare, iar mesajul fanilor a fost clar: Iglesias canta cel mai bine in spaniola. De asemenea, radiourile au difuzat doar varianta in limba spaniola.

Melodia este interpretata alaturi de Descemer Bueno si Gente De Zona, decizie care i-a incantat pe fani. Este pentru prima oara cand Iglesias colaboreaza cu acestia si este posibil sa ii mai vedem impreuna, sustin fanii.

Ideea nu este rea, avand in vedere ca ultimele featuringuri ale lui Enrique au intrat in toate topurile muzicale la nivel mondial, aducandu-i artistului numeroase premii, concerte si bani.

Leave a Reply