AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Beneficiile cosmeticelor organice

Pe langa faptul ca se afla in tendinte, cosmeticele organice sunt intr-adevar produse miraculoase pentru ten, piele si par. Datorita ingredientelor naturale si datorita lipsei de chimicale, pot face minuni pentru piele, doarece favorizeaza aspectul tanar, hidratat si sanatos.

Cum sunt fabricate cosmeticele organice

Aceste cosmetice contin extracte de plante, plante care au fost cultivate fara pesticide, ingrasaminte sau alte substante chimice. Pielea absoarbe un procent foarte mare din substantele care sunt aplicate pe corp, cum ar fi crema, samponul, machiajul, lotiunile. Din acest motiv selectionarea atenta a produselor pe care fiecare persoana le include in rutina zilnica de ingriire a pielii trebuie sa fie facuta cu atentie.

Avantajele cosmeticelor bio

Datorita faptului ca sunt fabricate din ingrediente naturale, aceste cosmetice nu contin parabeni sau alcool care pot irita pielea daca sunt utilizate o perioada indelungata. Si aceste produse beneficiaza de o varietate de arome, insa diferenta fata de cosmeticele clasice este provenienta aromei. Produsele organice isi iau mirosul direct de la ingredintele naturale care au fost folosite in fabricarea lor. In plus, aceste cosmetice sunt mai bogate in nutrienti si previn imbatranirea prematura a pielii.

Desi sunt mai costisitoare, produsele de ingrijire bio reprezinta o investitie in sanatate. Acumularea de toxine si utilizarea frecventa a unor produse care contin o multitudine de substante chimice pot favoriza aparitia a diferite boli de piele sau chiar a cancerului.

Cosmetice organice | magazin BIO | Zabe.ro

cosmetice organice

De unde se pot achizitiona

Cosmeticele organice pot fi achizitionate din supermarket, de la rafturile special dedicate acestor produse, insa multe persoane prefera sa apeleze la varianta unui magazin BIO online din mai multe motive. Aceste magazine se ocupa exclusiv cu vanzarea de produse organice, deci nu exista riscul de a alege un produs a carui eticheta este inselatoare sau neclara. De asemenea, gama de produse este mult mai variata decat ce se gaseste in magazine. Fiecare produs are o descriere detaliata in care se regasesc toate informatiile necesare, precum si lista de ingrediente.

Pe Zabe.ro se gasesc o multitudine de cosmetice organice, care sunt insotite de informatii utile, precum tipul de piele pentru care sunt destinate, modul de aplicare, ingredientele si nu in ultimul rand, certificarile produselor.

Leave a Reply