AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Beneficiile napraznicului – cum poate fi folosita aceasta planta ca si remediu naturist?

Napraznicul este o planta ce se regaseste pe drumurile forestiere, la marginea padurilor de conifere si nu numai si poate fi recunoscuta usor dupa florile de un violet pal si tulpina rosie care, pe langa aspectul placut, au numeroase beneficii in tratarea bolilor si afectiunilor. Napraznicul este folosit in medicina traditionala romaneasca inca de pe vremea dacilor, fiind una din cele mai populare plante recunoscute pentru efectele benefice asupra aparatului genital feminin si nu numai.

Naprznicul – un remediu eficient pentru prevenirea si tratarea afectiunilor aparatului genital feminin

Femeile consuma napraznic sub diferite forme si preparate naturiste datorita continutului acestuia in germaniu si fitohormoni care vindeca afectiunile ce apar la nivelul aparatului reproducator al femeilor. Fitohormonii sunt hormoni vegetali continuti de plante ce se aseamana cu hormonii feminini din punct de vedere al compozitiei chimice.

Suplimentele naturiste cu napraznic au rezulate foarte bune in cazul femeilor care sufera de fibrom uterin, chisturi ovariene si care au ciclu prelungit sau sangerari excesive. De asemenea, prin capacitatea de stimulare a ovulatiei si oxigenarea tesuturilor organelor genitale, napraznicul trateaza infertilitatea atat la femei, cat si la barbat.

Napraznicul – un aliat nebanuit pentru cresterea imunitatii

Napraznicul are proprietati miraculoase pentru ca vindeca probleme de sanatate mult mai delicate decat cele anterior mentionate, de aceea poate fi folosit si in alte scopuri.

Napraznicul are un rol important in intarirea sistemului imunitar si pregatirea organismului pentru sezonul rece, in combaterea oboselii sau in depasirea perioadelor dificile si sporirea rezistentei la stress.

Napraznicul previne si combate cancerul

Desi pare greu de crezut ca o planta sa aiba atat de multe efecte benefice, napraznicul poate combate si cancerul, una din cele mai necrutatoare afectiuni cu diferite localizari in organism. O cura cu napraznic s-a dovedit foarte eficienta in prevenirea si combaterea cancerului, atat a cancerului ovarian, de san, de piele, pulmona si intestinal, gratie germaniului pe care il contine, ce intensifica oxigenarea celulelor si elimina tumorile maligne si benigne.

Leave a Reply