AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Beneficiile si procedura de inserare pe care le implica un implant dentar

Una din cele mai recomandate proceduri de inlocuire a dintilor lipsa la momentul actual este reprezentata de un implant dentar in Bucuresti. Aceasta procedura este sigura, eficienta pe o durata indelungata si are numeroase beneficii de care pacientii se pot bucura. Implantul dentar este o procedura care parcurge o noua revolutie in ultimii ani, datorata accelerarii introducerii unei metode de lucru mult mai avansate in clinicile stomatologice din intreaga lume, inclusiv in clinica ImplantologieSector4.ro.

Ce beneficii au pacientii care opteaza pentru un implant dentar in Bucuresti?

Pacientii care opteaza pentru procedura de inserare a unui implant dentar in locul bresei edentate vor avea placuta surpriza de a se bucura de siguranta, claritate in vorbire, un ton mai natural si mai relaxat, comparativ cu cei care opteaza pentru solutii protetice fixe sau mobile, in care dictia are de suferit.

Totodata, pacientii care opteaza pentru implanturi dentare se vor simti mult mai confortabil atat din punct de vedere al masticatiei, cat si din punct de vedere fizic, pentru ca implantul arata si se simte precum dintii naturali. Implantul dentar stopeaza procedul de “cadere” a obrazului, precum si efectul estetic de imbatranire a fetei.

Din punct de vedere al masticatiei, implantul dentar restaureaza acest proces natural si reda gustul, datorita faptului ca nu necesita schelet metalic. Nu in ultimul rand, implantul dentar protejeaza dintii invecinati si pe cei opozabili de la devitalizare si protejeaza osul in care este integrat, pentru ca fortele masticatorii care se distribuie in os il determina sa se regenereze.

Implant dentar in Bucuresti | Implanturi dentare | ImplantologieSector4.ro

implant dentar in Bucuresti

Durerea dupa procedura de inserare a implantului dentar

Procedura de inserare a unui implant dentar nu este deloc dureroasa, facandu-se sub efectul anesteziei. Cu toate acestea, pacientii pot resimti disconfort si durere pana la 7 zile dupa operatia propriu-zisa, timp in care pot lua antiinflamatoare, analgezice si antibiotice.

Daca procedura implica si aplicarea unei grefe osoase sau a unui sinus lift, este posibil ca durerea resimtita de pacient pe durata convalescentei sa fie mai intensa.

Leave a Reply