AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Calculatoare ieftine si laptopuri refurbished – avantajele acestora

Gama de laptopuri refurbished poate include produse noi sau utilizate. Atunci cand faci cumparaturi de pe site-ul IT-SH.ro, in special atunci cand cumperi calculatoare sau laptopuri refurbished, vei gasi o definitie complet noua a starii marfurilor: restaurat sau reconditionat. 

Astfel de produse sunt vandute, de obicei cu o reducere mare si de asemenea, exista o cerere mare pentru astfel de produse. Multi inca se tem sa cumpere, neavand incredere in preturile reduse, iar altii, dimpotriva, se bucura de posibilitatea de a cumpara un laptop refurbished pe care si l-au dorit de mult timp, dar la un pret mult mai ieftin.

Ce inseamna refurbished

In Europa si SUA, tehnologia refurbished este de multa vreme prezenta pe rafturile magazinelor, iar clientii sunt constienti de ceea ce inseamna si daca sa o cumpere sau nu. Literalmente, refurbished inseamna restaurat sau actualizat. Aceasta inseamna ca produsul a trecut prin canalele de distributie ale producatorului de cel putin doua ori.

Adica marfurile returnate de la vanzator la producator si apoi scoase din nou la vanzare. Motivele pentru care produsele fac un astfel de traseu sunt multe. Unele dintre acestea pot fi defecte din fabrica, marfa cu ambalaj incomplet si in acest caz, produsul este returnat producatorului pentru subcontractare.

Alte motive pentru care produsul poate fi reconditionat, sunt acelea ca produsul a stat prea mult in depozite si necesita reverificare, marfa deteriorata in timpul transportului. Cand produsul este returnat la fabrica producatorului, acesta din urma aduce echipamentul intr-o stare noua, il retesteaza si il trimite inapoi pe piata. Produsul in acest caz este marcat refurbished.

Calculatoare ieftine | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

calculatoare ieftine

De asemenea, ar trebui sa intelegi ca refurbished nu este o tehnica folosita foarte des. De asemenea gama de laptopuri refurbished este mai aproape de un produs nou, sigilat in ambalajul sau original si nu exista semne de utilizare pe acesta, asa ca pe unul folosit. Foarte rar sunt prezente defecte minore.

Calculatoare ieftine

Gama de calculatoare ieftine este acoperita de garantia oficiala din partea producatorului. Si cel mai adesea, aceasta garantie poate fi extinsa. Mai multe detalii despre garantia calculatoarelor ieftine poti afla pe site-ul It-Sh. In prezent, calculatoarele sunt folosite in aproape toate domeniile vietii umane si mai mult decat atat sunt utilizate pentru a finaliza proiectele zilnice foarte usor si rapid. Mai mult decat atat, utilizarea calculatoarelor ieftine are si cateva avantaje importante. Toate produsele ieftine sau refurbished de pe site-ul It-Sh sunt in stare perfecta de functionare.

Leave a Reply