AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Calculatorul second hand – investitia perfecta pentru biroul de acasa!

Pentru ca fenomenul de telemunca este din ce in ce mai pregnant in Romania si tot mai multi oameni aleg sa lucreze de acasa sau sunt fortati sa lucreze de acasa, biroul de acasa trebuie sa fie perfect dotat pentru a face fata cerintelor postului. Daca postul nu implica activitati foarte solicitante si foarte complexe, daca nu este necesara instalarea unor aplicatii sau programe ce necesita performante inalte, atunci varianta achizitionarii unui model disponibil dintr-un magazin de calculatoare second hand este perfecta!

De ce sa iti dotezi biroul de acasa cu un calculator la mana a doua?

Daca potentialii cumparatori stiu ca vor folosi calculatorul mai mult pentru navigarea pe internet sau pe retelele de socializare sau daca firma se ocupa de redactarea sau editarea de texte sau de alte documente, atunci nu va fi nevoie de o configuratie extrem de putenica, iar ofetele de calculatoare sh se vor dovedi suficiente pentru nevoile lor.

Cel mai important beneficiu al cumpararii unui asemenea computer la mana a doua din magazinul online de specialitate It-Sh.ro, este de departe, pretul. Un astfel de PC poate costa chiar si de 2- 3 ori mai putin decat unul nou si cu performante similare, iar preturile pornesc de la cateva sute de lei.

Calculatoare second hand | Calculatoare sh | It-Sh.ro

calculatoare second hand

Un alt avantaj al calculatoarelor secod hand, comparativ cu cele noi este acela ca pot fi imbunatatite si pot deveni performante cu costuri foarte mici. In cazul in care se doreste imbunatatirea performantelor unui sistem nou, piesele vor fi mult mai scumpe decat in cazul unui upgrade in cazul unui PC second hand.

Calculatoare second hand de la branduri de renume

Din fericire, calculatoarele second hand apartin unor branduri de renume, de aceea aceasta investitie va fi una realmente inteleapta atat din punct de vedere personal, cat si profesional. Acestea au garantia calitatii si durabilitatii, precum si a garantiei.

Leave a Reply