AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cand este timpul pentru un noua saltea?

Daca te trezesti dimineata cu dureri de spate sau intinderi de muschi, ce dureaza intre 15 minute si 30 de minute, inseamna ca patul sau salteaua pe care obisnuiti sa dormiti nu este cea potrivita pentru tine. Cum stii daca patul dormi pe este cel potrivit? Se spune ca patul in care dormi trebuie sa fie cu 30 de centimetri mai lung decat inaltimea ta si cu minim alti 30 de centimetri mai lat decat circumferinta ta. Asta deoarece pe timpul noptii avem tendinta sa ne intindem oasele membrelor pentru a ne putea relaxa si a avea un somn adanc.

        Unele saltele de pat sunt prea tari, altele prea moi si nici una dintre aceste extreme nu este buna pentru aceia dintre voi care au probleme de coloara. O saltea dreapta si tare nu are nici un fel de presiune si nu reuseste sa ia forma corpului, pe cand una prea moale isi strica forma foarte rapid si nu reuseste sa ofere sustinerea coloanei vertebrale.

        Daca sunteti printre aceia care dorm in sufragerie, atunci aveti nevoie de o canapea care sa poata fi stransa, pentru a putea primi si musafiri. In acest caz, daca doriti sa va schimbati patul sau canapeaua cu coltare piele sau coltare living, atunci trebuie sa va asigurati ca acestea din urma sunt de calitate. Va recomandam, in acest sens, DivanieSofa.ro intrucat sunt cei mai buni producatori si exportatori de mobila romaneasca de calitate inalta. Numai cumparand un produs de calitate veti putea reusi sa va odihniti pe timpul noptii, iar pentru acest confort merita orice ban investit.

Leave a Reply