AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Car Concierge – consultanta auto completa

Fericirea cumpararii unei masini este umbrita de cele mai multe ori de bataile de cap pe care ti le dau drumurile si intocmirea actelor necesare pentru a o pune in circulatie: inmatriculare, ITP, intretinere, schimb de cauciucuri. Pana rezolvi toate problemele, pierzi mult timp pretios si stai la cozi interminabile.

Din fericire exista o firma de inmatriculari auto in Bucuresti care face toate astea pentru tine. E simplu: accesezi carconcierge.ro, stabilesti o intalnire cu ei si vor intocmi dosarul necesar inmatricularii, inregistreaza autoturismul la administratia financiara, platesc taxele necesare, depun documentele la Politie, ridica si iti livreaza placutele de inmatriculare.

Car Concierge iti ofera si serviciul de consultanta cumparare auto, de acum inainte nu va mai fi necesar sa cauti zi de zi pe site-uri, prin targuri auto. E suficient sa le spui ce marca de masina iti doresti, motorizarea, dotarile si tot ce iti mai doresti de la viitoarea masina si bineinteles bugetul alocat, apoi lasa in seama lor totul!

Cauta si iti ofera pentru drive test trei modele care corespund preferintelor tale, negociaza cel mai bun pret pentru tine si iti ofera consultanta la intocmirea actelor necesare cumpararii.

Daca ai nevoie de un consultant in vanzari auto, apeleaza cu incredere la serviciile Car Cocierge. Ei te vor ajuta evaluand masina, iti ofera un pret de vanzare imediata si un pret al pietei (pret de vanzare in regim de consignatie). Daca te-ai decis la a doua varianta ei se ocupa de publicarea anunturilor pe site-urile de specialitate, te reprezinta in fata potentialilor cumparatori, negociaza cel mai bun pret pentru tine si te ajuta la intocmirea actelor de vanzare. Poti beneficia de toate astea stabilind o intalnire cu un reprezentant al lor unde vrei tu si ei vor face toata munca in locul tau.

Leave a Reply