AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Caracteristicile si ingrijirea tenului uscat

Pielea uscata, spre deosebire de pielea normala, si-a pierdut supletea si elasticitatea. De asemenea poate deveni terna si dura si are tendinta de a se inrosi. Pentru a combate aceste disconforturi, hidratarea zilnica este esentiala. Este important sa diferentiem corect pielea uscata de pielea deshidratata. Prima are lipsa de lipide, pe cand a doua duce lipsa de apa. Aceste doua probleme sunt diferite, chiar daca par a fi acelasi lucru.

In plus, exista doua tipuri de piele uscata: cea patologica ce include dermatita atopica, eczeme sau psoriazis si necesita interventia unui medic specialist si tenul uscat care poate fi tinut sub control prin hidratare. Gesturile simple care trebuie adoptate zilnic ajuta la reducerea dezavantajelor acestui ultim tip de ten.

Pielea uscata si iritabila este mai bine sa fie curatata cu lapte hidratant decat doar cu apa, procesul de hidratare incepand imediat ce indepartati machiajul. De mare ajutor este si aplicarea unei creme de zi ultra-protectoare pebaza de vitamine si grasimi. Acestea vor reconstrui tesutul cutanat, vor retine apa si o vor atrage si pe cea continuta in creme. Daca adaugati in crema si cateva picaturi de ulei esential pur de arbore de ceai, lavanda sau tamaie, acest lucru va intari efectul de hidratare.

Cand va confruntati cu un ten si o piele uscata, ar trebui sa evitati apa dura, sapunul sau alte produse astringente. In timpul iernii, puteti adopta o crema pentru vreme rece, iar vara nu va expuneti soarelui fara crema protectoare. In cele din urma, evitati orice produs pe baza de alcool care ar putea ataca si mai mult pielea deja slabita. Ideal ar fi sa aveti mereu o crema in poseta.

Machiaj profesional in Bucuresti – Programari pe freestylebeauty.ro

De asemenea, cand aveti nevoie de machiaj si alegeti sa faceti unul profesional, specificati cosmeticienei problema tenului pentru a putea alege produsele specifice. Machiaj profesional in Bucuresti, puteti solicita la salonul Free Style Beauty. Veti fi mai mult decat multumita de produsele folosite si de rezultat. Accesand freestylebeauty.ro puteti verifica si alte proceduri de infrumusetare, cum ar fi fotoregenerare cu laser, manichiura semipermanenta, masaj si coafor, de care puteti avea parte la Free Style Beauty.

Leave a Reply