AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Care sunt accesoriile de par potrivite pentru femei?

Fiecare femeie merita sa se simta ca o regina. Iar accesoriile pentru par exista tocmai pentru a ajuta femeile sa simta exact asa! 

Exista o gama larga de accesorii pentru par, putand fi ales cate unul pentru orice ocazie Accesoriile pentru par sunt o modalitate excelenta de a adauga un element salvator la coafura femeilor. A trecut foarte mult timp de cand accesoriile de par erau considerate a fi potrivite doar pentru copii.

Perlele devin rapid unul dintre cele mai clasice accesorii de par ale tuturor timpurilor. Nimic nu face ca o femeie sa se simta mai frumoasa decat florile. Fie ca este vorba despre o floare adevarata, o floare artificiala sau o floare cu pietre.

Femeile au inceput sa foloseasca si penele de ceva timp. Nu, nu este vorba despre penele mari, de Mardigras. Ele pot fi folosite ca accesorii de par, oferind un aspect elegant tinutei.

Panglicile pot da aspectul unui par jucaus. Fetele isi pot realiza un machiaj retro si isi pot lega parul cu o panglica. Va fi un look foarte cool.

Daca forma fetei este ovala, se considera a fi o binecuvantare! Toate accesoriile de par arata bine pe aceasta forma a fetei.

Daca persoana respectiva are fata rotunda, atunci trebuie sa se asigure ca accesoriul de par pe care il alege nu va face ca fata sa para inca si mai rotunda. Cheia este ca accesoriul ales sa evidentieze lungimea fetei. De asemenea, trebuie sa permita catorva fire de par sa cada pe fata, deoarece acestea vor ajuta la incadrarea fetei.

Daca o femeie are fata in forma de inima trebuie sa incerce agrafe de par prinse pe o parte a capului. Acest accesoriu ii va imbraca frumos fata, pe masura ce o parte a parului va fi lasata libera. Avand o fata lunga, acest tip de incadrare va arata foarte bine.

Cu ajutorul accesoriilor potrivite, femeile pot atrage atentia asupra unor caracteristici specifice ale fetei. O banderola elastica, de exemplu, va face ca fruntea sa para mai mica, ochii atragand atentia.

In cazul in care fata este patrata, indiferent de accesoriul de par, femeile trebuie sa isi stranga parul in coada sau coc.

Leave a Reply