AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Care sunt cele mai bune telefoane la momentul actual

iPhone XS

Majoritatea utilizatorilor stiu ca iPhone XS este cu un pas peste iPhone X din 2017, iar iPhone XS Max este cel care zguduie piata. Este scump, intr-adevar, insa acesta este singurul iPhone de dimensiuni mari care impresioneaza. XS Max ofera o experienta extraordinara pe un ecran mare, care depaseste orice au facut celelalte modelele iPhone Plus in trecut. Acesta are inclusiv o durata mare de viata a bateriei.

OnePlus 7 Pro

OnePlus a ajuns la modelul 7 Pro, cautand sa intreaca producatorii de telefoane emblematice la toate nivelurile. Asta inseamna: mai multe camere, o constructie mai mare – precum si optiunea pentru 5G . 7 Pro ofera o experienta excelenta in software, concentrandu-se pe viteza. Bateria are o durata mare de viata, iar Warp-ul se incarca rapid.

Camerele foto nu pot concura cu cele mai bune de pe piata, insa acum exista mai multe optiuni pentru utilizatorii OnePlus in ceea ce priveste camerele, deoarece telefonul este dotat cu trei, fara sa mai vorbim despre cea frontala, de tip pop-up, care evita crestaturile sau decupajele. OnePlus a optat sa nu se certifice pentru protectia IP, dar ofera un ecran de 90Hz, ceea ce il face super neted.

Xiaomi Mi 9

Xiaomi a inceput sa se dezvolte si in afara Chinei, oferind unele dintre cele mai noi hardware la preturi greu de ignorat. Cu siguranta, Xiaomi Mi 9 ofera o experienta mai buna decat Mi 8, cu o combinatie excelenta de putere intre Snapdragon 855 si un ecran OLED vibrant.

Samsung Galaxy S10e

Smartphone-ul ofera experienta Samsung la un pret mai mic. Important este ca S10e ofera o viteza destul de mare. Utilizatorii se pot bucura de impresionanta camera cu gauri de perforare de pe afisaj si un scanner de amprente.

Oppo Reno 10x Zoom

Pare un nume destul de ciudat pentru un telefon, insa oglindeste o mare parte din tehnologia OnePlus 7 Pro in ceea ce priveste hardware-ul. Acest telefon are si o camera selfie cu panou pop-up pentru un ecran liber. Rezultatul este un telefon destul de mare si voluminos, insa utilizatorii vor putea obtine performante bune si o durata de viata mare a bateriei.

Leave a Reply