AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Care sunt cele mai in voga torturi pentru copii

torturi aniversare

Torturi pentru copii

Pentru ca orice eveniment trebuie incununat cu un tort deosebit, cofetariile se intrec in a ne oferi cele mai diverse si mai atragatoare modele si arome de torturi pentru copii. Astfel, putem observa ca si in acest domeniu exista mode, iar noi iti expunem acum cele mai in voga categorii de torturi pentru anul acesta.

Torturi cu poza

Acestea se mentin chiar de cativa ani in fruntea preferintelor oamenilor, pentru ca sunt cele mai explicite si in acest mod putem personaliza cel mai bine un tort. Putem alege imagini ale copilului sarbatorit, ori unele de grup, impreuna cu parintii, dar orice varianta am alege, cu siguranta invitatii vor fi incantati de o astfel de surpriza inedita.

Torturi cu personaje din desene animate

Acestea sunt si ele foarte cautate de parinti, mai ales ca torturi aniversare. Daca cel mic indrageste anumite personaje in mod deosebit, ne vom stradui sa realizam pentru acesta un tort care sa incorporeze sau chiar sa ia forma acestora. Satisfactia noastra va fi enorma cand vom surprinde reactiile pline de bucurie ale copiilor atunci cand descopera rezultatul.

Torturi tematice

Daca petrecerea pe care o organizezi are o anumita tema, atunci toate elementele ei ar trebui sa se incadreze in aceasta si sa se completeze reciproc. De aceea si tortul va fi tratat ca atare. Decoratiunile lui si forma acestuia vor urma conceptul evenimentului si va deveni momentul cel mai asteptat.

Pentru a comanda un astfel de tort este suficient sa accesezi site-ul etorturi.ro al cofetariei eTorturi, unde vei descoperi o oferta inepuizabila de modele, ori poti cere sa se conceapa unul personalizat, special pentru tine.

Leave a Reply