AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Care sunt criteriile de care sa tii cont cand comanzi un tort pentru nunta?

La orice petrecere de nunta reusita se prezinta si tortul. Acesta este piesa de rezistenta, momentul dulce al petrecerii, care trebuie sa impresioneze invitatii, iar aromele sa ramana pe buzele lor si aspectul sa se intipareasca in amintirea lor o buna perioada de timp. Daca nu este comandat de la o cofetarie de renume, care foloseste ingrediente naturale, unde tortul se face chiar in ziua livrarii, iar aspectul este divin, atunci sansele vor inclina spre esec. Cofetaria online eTorturi.ro  ofera tinerilor casatoriti o mare varietate de modele de torturi nunta cu o combinatie fantastica de arome, creme, blat umed sau pufos, glazura sau invelis dulce usor de modelat.

Cum se comanda un tort de nunta?

  • Primul criteriu de care clientii trebuie sa tina cont tine de ingrediente si de prospetimea lor. In cadrul acestei cofetarii, ingredientele sunt naturale, de la oua proaspete la ciocolata belgiana, unt si mascarpone, fructe proaspete sau confiate, iar lista poate continua. In plus, tortul este realizat si ornat in ziua livrarii.
  • Al doilea criteriu este combinatia de arome. Atat pe site, cat si in cadrul cofetariei, clientii vor gasi un catalog din care isi pot alege diferite combinatii de blaturi, creme, piureuri de fructe, mousse-uri, in functie de preferintele lor si ale invitatilor.
  • Al treilea criteriu important este aspectul. Tortul va fi ales in urma prezentarii catalogului, dar clientul isi poate spune propriile idei iar maestrii cofetari le pot pune in aplicare.
  • Nu in ultimul rand, tortul de nunta trebuie sa se incadreze in meniu. Clientii nu pot alege un tort foarte sofisticat, cu mousse-uri fine, daca meniul este unul traditional, cu sarmale si friptura. In schimb, in cazul unui meniu mai sofisticat, si tortul trebuie sa fie modern.
  • Tortul de nunta se alege si in functie de buget, numarul de persoane invitate si anotimpul in care se va desfasura fericitul eveniment.

Leave a Reply