AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Care sunt pasii pentru a obtine tortul aniversar dorit?

Indiferent ca se prefera sarbatorirea unei aniversari in intimitate, in cuplu sau cu numai cateva persoane apropiate alaturi, ori se organizeaza o petrecere mare, alaturi de toti prietenii, tortul este elementul care este omniprezent.

Alegerea unui tort aniversar se face in functie de anumite criterii, cum ar fi numarul de invitati, tematica petrecerii sau sortimentul dorit, numai ca si procesul prin care acesta poate fi comandat si obtinut, pentru a fi savurat, este la fel de important. Pentru acest lucru este necesar sa se urmeze o serie de pasi:

  1. Alegerea cofetariei pentru a comanda tortul aniversar

Primul pas pentru a putea comanda tortul dorit este alegerea unei cofetarii care sa il realizeze. In timp ce unii oameni sunt in cautarea unei calitati superioare sau unui laborator care sa poata realiza adevarate opere de arta dulci, altii prefera sa apeleze la cofetaria din cartier, de unde isi cumpara adesea deserturile si pentru care nu trebuie sa se deplaseze pe distante lungi.

Totodata, acestia pot apela la o cofetarie online, care sa livreze tortul comandat pana la adresa indicata de client. O astfel de cofetarie este si eTorturi.ro, care livreaza produsele comandate pe toata raza capitalei si zonele limitrofe.

  1. Alegerea compozitiei si decorului tortului

Odata aleasa cofetaria, urmatorul pas este alegerea compozitiei de tort preferata, la o cofetarie online clientii avand posibilitatea de a consulta mult mai usor lista cu ingrediente pentru fiecare compozitie disponibila. De asemenea, trebuie sa se aleaga si modul in care sa fie decorat desertul festiv, oamenii avand posibilitatea de a-si face torturi personalizate, dupa bunul plac, atunci cand acestea sunt realizate la comanda.

Tort aniversar | torturi personalizate | eTorturi.ro

Tort aniversar

  1. Stabilirea cantitatii necesare si datei de livrare

In functie de numarul persoanelor care vor fi servite din acest tort, trebuie sa se aleaga si dimensiunea/ cantitatea acestuia. Exista insa unele situatii in care un tort nu poate fi facut intr-o dimensiune foarte mic. Tot acum trebuie sa se decida si asupra datei, orei si locului in care sa fie livrat desertul festiv.

In cazul unui tort comandat online, un atu important este faptul ca toti acesti pasi pot fi finalizati prin numai cateva clicuri.

Leave a Reply