AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Care sunt principalele tipuri de automatizari de porti

Automatizarea de porti reprezinta astazi un domeniu foarte exploatat, pentru ca cererea este din ce in ce mai mare, ele dovedindu-si in timp functionalitatea foarte lunga, dar si pentru ca au un design ergonomic si pot fi adaptate celor mai diverse proiecte.

Automatizari porti in Neamt

Se stie deja ca portile automate ofera un grad foarte mare de confort, dar mai ales are o rezistenta sporita la efractie, fiind de remarcat si o durata de viata ridicata, precum si o buna stabilitate in timp. Usile automate, indiferent de destinatia lor, asigura mereu o inchidere si o deschidere foarte silentioasa, ele avand prevazut un sistem pentru deblocare pentru momentele in care nu este asigurata alimentarea cu curent electric. Ele sunt foarte usor de intretinut, pentru ca nu necesita niciun fel de interventii pe parcurs.

Automatizari de porti batante

Portile batante, care pot avea dimensiuni de la 3 la 7 metri si care pot fi cu unul sau doua canale, sunt folosite atat in cazul constructiilor industriale cat si la cele rezidentiale. Ele pot beneficia de adaptarea unor motoare liniare, alungite sau unele prevazute cu un brat articulat. Pentru anumite proiecte mai speciale exista si varianta ingroparii in pamant a motoarelor in carcase inoxidabile.

Porti culisante automate

Pentru portile culisante automate exista trei variante de motorizari, care se adapteaza dimensiunilor si greutatii portilor actionate. In oricare dintre variante, totusi, portile glisante necesita o cremaliera, pentru ca motorul are o constructie mai speciala.

Usi de garaj si industriale automatizate

Atat spatiile industriale cat si locuintele pot beneficia de diferite tipuri de automatizari de porti, de la cele culisante, pana la cele sectionale, sau porti de garaj basculante. Amplasarea unei astfel de usi pentru garajul locuintei reprezinta cresterea confortului, dar si modernizarea casei, obtinand in plus numeroase alte avantaje.

Denka Doors este o companie specializata in acest domeniu, asigurand automatizari porti in Neamt, dar si usi sectionale in Iasi. Daca nu stii inca ce tip de usa sau poarta ai nevoie pentru proiectul tau, echipa de specialisti de aici te va ajuta sa iei cea mai buna decizie si sa adaptezi variantele posibile. Acceseaza site-ul denka-doors.ro si cere mai multe informatii.

Leave a Reply