AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Care sunt serviciile de care poti beneficia la inchirierea unei masini de lux

Rent a car din Bucuresti

Centrele de rent a car din Bucuresti ofera cele mai variate servicii, in functie de pretentiile si necesitatile clientilor. Cele care pun la dispozitie si masini de lux sunt in mod evident mai dezvoltate si au o gama de beneficii mai mare pentru care pot opta clientii lor, astfel incat chiar si cele mai pretentioase persoane pot gasi aici ceea ce isi doresc. Pentru acestia, companiile de inchirieri au gandit pachete premium, care sunt puse la dispozitia celor care isi doresc servicii ireprosabile si pentru care confortul si eleganta reprezinta niste prioritati. Iata care sunt acestea si ce presupun ele:

Inchiriere all inclusive

Pentru inchirierea unui autoturism din gama de lux, clientii pot beneficia si de serviciile unui sofer profesionist, care va prelua sarcina de a conduce, astfel incat calatoria va deveni una si mai confortabila si mai relaxanta. In cazul oamenilor de afaceri acest lucru este cu adevarat necesar, mai ales cand trebuie sa ajunga intr-un timp foarte scurt dintr-un punct in altul al orasului si sunt insotiti si de partenerii lor de afaceri.

De asemenea, orice autoturism inchiriat din companiile de rent a car au incheiata o asigurare CASCO, ce acopera complet eventualele daune pe care le-ar putea suferi masina, dar aceasta se refera si la siguranta pasagerilor.

Obtinerea unui card de fidelitate

Atunci cand clientii ajung sa opteze in mod repetat pentru serviciile unei companii, ei vor putea opta pentru incheierea unui contract si vor primi astfel cardul de fidelitate special. In acest mod vor putea beneficia de numeroase reduceri si pachete promotionale pentru inchirierile ulterioare in cadrul companiei si al partenerilor asociati. Aceasta inseamna un program de fidelizare eficient, care aduce beneficii consistente ambelor parti.

Solicitarea de servicii complementare

Inchirierea unei masini de lux nu presupune doar a conduce un automobil. Uneori pot aparea nevoi specifice, pentru care antreprenorii sunt intotdeauna pregatiti. Astfel, daca ai nevoie de un sistem de navigatie GPS, de un scaun special pentru copii, echipament de iarna sau orice altceva care sa iti asigure confortul necesar, vei putea beneficia din partea centrului de inchirieri auto din Bucuresti, Pero Cars. Aici vei gasi de fiecare data servicii ireprosabile si cele mai bune masini de pe piata. Acceseaza site-ul perocars.ro si poti face oricand o rezervare.

Leave a Reply