AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Carti bune cu peste 500 de pagini

Cartile cu o lungime de peste 500 de pagini reprezinta o propunere dificila atunci cand exista atat de multe carti si un timp atat de limitat. Ele pot sugera idee de prizonierat prin angajamentul facut de a le termina. Intr-adevar, oamenii prefera cartile de pana in 300 de pagini, insa cititorii adevarati isi gasesc rabdarea si pentru mai mult de 500 de pagini! Iata cateva dintre romanele bune care depasesc acest numar de pagini si pe care unii cititori si cumparatori de carti vechi le apreciaza enorm!

Natsume Soseki a scris o carte deosebita, „Eu, motanul”. Aceasta carte prezinta societatea japoneza din secolul XIX, prezentata din perspectiva unui motan deloc frumos si nici indemanatic, insa foarte atent, bun observator si cu o gandire critica. Actiunea nu este foarte complexa, insa oricine citeste aceasta carte isi poate face o idee despre Japonia acelor timpuri.

Seraphina” este o carte scrisa de Rachel Hartman si publicata in anul 2014. Inca de pe coperta, se poate observa ca aceasta este o carte fantastica. Actiunea se intampla in regatul Goredd, un loc in care s-a semnat un tratat de pace intre oameni si dragoni. Desi lucurile par sa mearga bine, ranile razboiului nu sunt complet vindecate. In acest regat locuieste Seraphina, o fata foarte talentata in domeniul muzicii, dar si foarte inteligenta. Fara sa vrea, ajunge implicata intr-o ancheta care doreste a scoate la iveala vinovatul pentru moartea printului curtii.

Achizitii de carti | cumparatori de carti vechi | www.anticariat-carti.com

achizitii de carti

Colectia integrala a seriei „Cronicile din Narnia” depaseste cu mult limita celor 500 de pagini, insa este o serie mult prea iubita de cititori pentru a nu fi amintita. Narnia este un taram magic unde se poate ajunge printr-un dulap. Acolo animalele pot vorbi si pot fi intelese de oameni, insa mai traiesc si oameni din lumea noastra, pitici, vrajitoare si creaturi mitologice. Foarte multe dintre elemente prezente in Narnia au radacini crestine, deoarece insusi autorul, C.S. Lewis, a fost un bun crestin si s-a folosit de acest lucru pentru a-si pune talentul in valoare.

Facem achizitii de carti pentru un anticariat, deci daca aveti aceste carti, le-ati citit dar nu intentionati sa mai repetati experienta, o solutie de suplimentare a veniturilor ar fi sa le vindeti. Doar accesati www.anticariat-carti.com si intreaga tranzactie va fi o placere!

Leave a Reply