AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cat de importanta este aparatura medicala?

Cadrele medicale sunt indispensabile in orice cabinet, clinica sau spital, indiferent de zona tarii sau de marimea spatiului. Pentru ca actul medical sa se desfasoare fara probleme, aparatura medicala ar trebui sa fie performanta.

De la aparate de anestezie si pana la mese de operatie sau accesorii medicale, toate trebuie sa fie in pas cu inovatiile tehnologice pentru a veni in sprijinul medicilor in diagnosticarea si tratarea pacientilor.

De ce trebuie ca personalul administrativ sa investeasca in modernizarea spitalelor?

Toti romanii sa fie tratati in spatii moderne, dotate cu aparate performante. Activitatea medicilor trebuie sa se desfasoare in spatii curate, igienizate – prima impresia este extrem de importanta pentru pacientii care sunt mereu in cautarea unor validari pentru alegerile medicale facute. Un spatiu bine intretinut, cu personal amabil si aparate moderne va creste increderea acestora in actul medical.

Pentru igienizarea corespunzatoare a spatiilor comune, precum si a cabinetelor sau a salilor de operatie, personalul angajat igienizeaza si dezinfecteaza toate suprafetele. Se pot achizitiona si lampi UV bactericide, rolul acestora fiind acela de a dezinfecta inclusiv aerul dintr-o incapere. Acestea pot fi utilizate cu succes si in cazul scolilor, intreprinderilor si chiar pentru uz casnic.

Multe dintre dispozitivele medicale indispensabile actului medical pot fi achizitionate din mediul online, la preturi mai mult decat accesibile. La Med-Tehnica.ro exista o gama variata de produse ce apartin unora dintre cele mai consacrate branduri de pe piata.

Mese de operatie | lampi UV bactericide | Med-Tehnica.ro

Mese de operatie

De ce Med-Tehnica?

Piata echipamentelor medicale este una foarte vasta, dar calitatea produselor si certificarile obtinute de acesta de la autoritatile din domeniu, inclusiv de la Ministerul Sanatatii, sunt aspecte esentiale de care trebuie tinut cont cand se alege furnizorul de echipamente medicale.

Un astfel de furnizor este Med Tehnica, in magazinele caruia – fizice si online – pot fi gasite atat produse, echipamente si aparatura medicala necesare tuturor activitatilor si specializarilor medicale, cat si dispozitive de reabilitare si aparatura medicala utile pacientilor acasa.

Prin urmare, Med Tehnica este furnizorul la care pot apela toate cadrele medicale, pentru a-si dota cabinetele sau pentru a se echipa cu instrumentarul necesar, avand certitudinea ca vor gasi produse de calitate si acreditate.

Leave a Reply