AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cate tipuri de cantare electronice sunt destinate activitatilor comerciale? Care este potrivit afacerii tale?

In timp ce unele produse comercializate pot fi vandute la bucata sau en gros, altele sunt produse vrac, ce trebuie cantarite pentru a se putea calcula cantitatea si valoarea acesteia. De asemenea, exista si categorii de produse pentru care pretul se calculeaza numai in functie de greutatea pe care o au.

Tocmai de aceea, unele dintre cele mai comune spatii comerciale unde sunt folosite cantare electronice comerciale sunt supermarketurile. Aici, oamenii au posibilitatea de a-si aproviziona gospodaria cu toate produsele de care au nevoie, in special alimentare. Numai ca exista mai multe tipuri de cantare electronice care sunt folosite in sectorul comercial, in functie de specificul activitatii si de categoriile de produse comercializate. Acestea sunt:

  1. Cantare comerciale

Proiectat pentru a raspunde cerintelor oricarui mediu, cantarul comercial ofera autonomie, asigurand in acelasi timp acuratetea, fiabilitatea si robustetea necesare oricarei afaceri din acest sector de activitate. Acesta poate fi instalat si conectat direct la casa de marcat, fiind folosit de supermarketuri si departamente specializate (macelarii, magazine de branzeturi, aprozar), dar poate fi utilizat si in aer liber, de catre vanzatorii ambulanti.

  1. Cantare cu etichetare

De asemenea, un alt tip de cantare comerciale, care sunt intalnite in special in supermarketuri, este cel de cantare cu etichetare. Cu ajutorul acestuia, clientii isi pot cantari singuri si alege ce cantitate de produse sa cumpere, in functie de pretul si suma totala a acestora. Valoarea produselor este calculata automat, dupa ce este selectata tipul produsului si este imprimata, pentru a fi lipita de punga in care se afla produsele cumparate.

Cantare electronice comerciale | cantare de precizie | CasedeMarcat.eu

Cantare electronice comerciale

  1. Cantare de precizie

Si cantarele de precizie sunt un tip de cantare comerciale, acestea fiind dedicate in special spatiilor comerciale in care fiecare gram conteaza, cum ar fi cazul bijuteriilor, unde pretul unei bijuterii se calculeaza in functie de greutate/ gramajul pe care il are.

Toate aceste cantare comerciale sunt disponibile in magazinul online CasedeMarcat.eu, de unde se poate achizitiona si un cantar de verificare, un cantar cu carlig sau chiar platforme pentru cantarire.

Altfel spus, Case de Marcat este locul in care fiecare comerciant isi va gasi un cantar potrivit nevoilor si specificului activitatii desfasurate.

Leave a Reply