AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cauti zdrobitor de struguri? Iata de ce sa cumperi unul produs de Ruris!

Toamna este anotimpul in care se culeg roadele muncii de peste an, iar unul dintre cele mai asteptate momente este culegerea viei. Gustul boabelor de strugure si al mustului este reprezentativ pentru toamna, motiv pentru care un zdrobitor de struguri este esential pentru agricultori.

Unul dintre cele mai cunoscute branduri din sectorul utilajelor si echipamentelor destinate agricultorilor, dar nu numai, este Ruris. Astfel, cei care doresc sa cumpere un zdrobitor de struguri bun si eficient il pot alege pe cel produs de Ruris, ale carui specificatii tehnice sunt disponibile pe site-ul Ruris.ro.

Care sunt avantajele oferite de zdrobitorul de struguri Ruris?

Zdrobitoarele de struguri pot fi manuale sau electrice, insa acestea din urma se adreseaza in special marilor producatori din sectorul viticulturii. De aceea, gospodarii prefera sa aleaga un zdrobitor de struguri manual, in care sa poata incarca strugurii culesi direct din remorca, mai ales daca este vorba despre o vie intinsa pe o suprafata mica de teren.

In plus, zdrobitorul de struguri de la Ruris ofera o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. In primul rand este realizat din inox, ceea ce contribuie la pastrarea aromelor naturale ale strugurilor. De asemenea, acesta are o capacitate mare de incarcare – 20 kg – si poate procesa peste 500 kg de struguri intr-o ora, ceea ce usureaza considerabil munca agricultorilor.

Un alt avantaj important al acestui zdrobitor de struguri este faptul ca se foloseste si se intretine usor, iar eficienta sa este una ridicata, deoarece poate separa ciorchinii de struguri, pe care ii colecteaza. Elementele cele mai importante pentru obtinerea mustului – pulpa zdrobita, sucul, coaja si samburii – sunt si ele colectate impreuna astfel incat sa se poata extrage toate aromele.

Zdrobitor de struguri | Ruris.ro

Zdrobitor de struguri

Ce anume influenteaza productia de vin?

Factorii care influenteaza productia de struguri si, implicit, calitatea vinului sunt numerosi, de la ingrijirea adecvata si la timp a vitei de vie pana la factorii meteo. Daca factorii externi nu pot fi controlati de oameni, ingrijirea viei tine numai de ei, motiv pentru care fiecare lucrare, cum ar fi afanarea solului cu o motosapa pe benzina, ar trebui efectuata la momentul potrivit.

Tocmai de aceea, vinurile obtinute prin metodele clasice sunt unele dintre cele mai gustoase.

Leave a Reply