AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ce carti poti vinde autorilor anunturilor „cumparam carti” si cum se stabileste pretul acestora?

Indiferent de motiv, la un moment dat, oamenii pot ajunge sa isi doreasca sa scape de anumite carti din biblioteca sau chiar sa o lichideze. In acest caz pot cauta cea mai potrivita solutie, solutie care poate fi chiar anuntul „cumparam carti”, cu ajutorul carora proprietarii de carti le pot valorifica pe cele pe care nu le mai citesc.

Cei care iau in considerare aceasta solutie trebuie sa stie ca in spatele acestui tip de anunturi se afla chiar anticariatele. Acestea si-au dezvoltat aceasta ramura de activitate din dorinta de a-si imbogati propria colectie de volume – atat in ceea ce priveste cantitatea, cat si diversitatea – dar si din dorinta de a veni in ajutorul oamenilor si al cartilor.

Ce carti pot fi vandute prin intermediul anunturilor „cumparam carti”?

Anticariatele care isi promoveaza activitatea prin intermediul anunturilor, care pot fi formulate foarte diferit, cum ar fi „cumpar carti la kg”, accepta carti de orice fel. Astfel ca, desi cartile vechi sunt printre preferatele anticariatelor, pot fi vandute acestora si carti recente sau chiar cele mai nou lansate pe piata.

De asemenea, sunt acceptate carti din orice domeniu, indiferent daca este vorba despre volumele clasice, de beletristica sau carti istorice, tehnice, de stiinta sau albume de arta, dictionare si cursuri de limbi straine. Chiar si carti culinare sau ezoterice pot fi vandute anticariatelor care cumpara carti, toate acestea contribuind la demersul lor de a-si diversifica propria colectie.

Cumparam carti | cumpar carti la kg | Anticariat-Carti.com

Cumparam carti

Cum se stabileste pretul cartilor vandute catre anticariat?

Valoarea unei carti de anticariat depinde de cererea si oferta de pe piata. Lista criteriilor care trebuie luate in considerare este insa urmatoarea: starea de uzura, importanta istorica sau artistica a cartii, tirajul, editura si autorul, eventualele note manuscrise si gradul de raritate al cartii.

Acestea sunt si criteriile de care tine cont anticariatul online Anticariat-Carti.com la evaloarea cartilor pe care le cumpara, dar care il ajuta sa stabileasca pretul corect pentru fiecare. Astfel, vanzatorul are certitudinea ca suma pe care o va obtine de pe urma cartilor sale este una corecta si chiar avantajoasa.

Leave a Reply