AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ce este mai important decat siguranta caminului tau?

Sisteme stingere incendiu

Propria casa este locul ce ne ofera intimitate, liniste, este mediul in care avem parte de relaxarea necesara, unde ne incarcam bateriile dupa o zi grea de aceea siguranta locuintei dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi si familiile noastre.

Pentru a fi sigur ca propria locuinta nu este locul in care ti-ai putea pune in pericol viata este necesar sa asiguram protectie casei astfel incat nimeni sa nu fie ranit dintr-un accident banal. Anual, in Romania au loc peste 10 000 de incendii avand diverse cauze, principalele fiind instalaţiile electrice defecte – 23% din cazuri, coşuri de fum defecte sau necurăţate – 16%, fumat – 9%, acţiune intenţionată – 9%, mijloacele de încălzire – 6%, focul deschis – 20% şi alte cauze – 17%.

Pentru a asigura securitatea caminului dumneavoastra este de preferat sa instalati sisteme stingere incendiu, de recomand ar fi niste instalatii drencere, cu ajutorul acestora accidentele de tip incediu pot fi evitate si chiar stinse, iar rata de morbiditate in randul incendiilor ar scadea semnificativ daca toata lumea ar lua in calcul instalarea un astfel de echipamente de protectie a locuintei.

Multa lume atunci cand se gandeste la un pericol ce ar putea avea loc in casa se refera la un jaf si rezolva problema instaland o camera de vedere. Excluzand astfel accidentele ce se produc chiardin neatentia noastra si nu constientizeaza cat de aproape se afla de o catastrofa atunci cand neglijeaza aragazul sau alt echipament electrocasnic.

Daca doresti sa ii asiguri locuintei tale o protectie buna, nu ezita sa accesezi site-ul instalmontaj.eu pe care veti gasi cele mai noi echipamente antiincediu de cea mai buna calitate, deoarece atunci cand este vorba de siguranta caminului nostru nu trebuie sa ne gandim la echipamente ieftine ci la echipamente de calitate superioara.

Leave a Reply