AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ce este un ventiloconvector si de ce sa il alegi in loc de aparatul de aer conditionat?

Mentinterea unui climat optim in locuinta, cu o temperatura dorita pentru fiecare anotimp influenteaza foarte mult confortul.

Cum in timpul verilor temperaturile pot ajunge in jurul a 40 de grade Celsius, instalarea unui aparat de aer conditionat este absolut necesara, pe cand iernile geroase, specifice regiunii geografice a Romaniei, impun existenta unui sistem de incalzire eficient. O alternativa care se potriveste pentru ambele situatii insa poate fi ventiloconvectorul de pardoseala.

Ce este ventiloconvectorul de podea si cum functioneaza?

Ventiloconvectorul este un echipament de climatizare care poate fi folosit atat pe perioada anotimpului cald, cat si pe perioada anotimpului rece. Modul in care functioneaza un astfel de echipament este unul foarte simplu, ventiloconvectorul are rolul de a ventila si de a recircula aerul dintr-o incapere.

Ventiloconvector de pardoseala | Aparat de conditionat Wilo | ArtBuilding.ro

ventiloconvector de pardoseala

Pe piata exista mai multe tipuri de ventiloconvectoare, catalogate in functie de mai mute criterii, cum ar fi modul in care functioneaza, numarul de circuite hidraulice si tipul de montaj. Astfel ca acestea pot fi montate pe perete, in tavan sau in podea. Astfel de echipamente de climatizare pot fi gasite in magazinul online ArtBuilding.ro.

Principalele motive pentru care sunt apreciate ventiloconvectoarele de pardoseala sunt eficienta, intretinerea usoara si aspectul estetic, mai ales ca acestea sunt mascate in interiorul podelei, astfel incat sa nu incarce sau sa iasa in evidenta intr-un spatiu.

In functie de numarul de circuite hidraulice, aceste echipamente de climatizare pot incalzi si raci aerul dintr-o incapere, in acelasi timp sau pot indeplini numai una dintre aceste sarcini. Principiul de functionare insa este similar cu al oricarui alt ventiloconvector.

Care sunt diferentele dintre ventiloconvector si aparatul de aer conditionat?

Tinand cont de temperaturile ridicate de afara, cele mai cautate echipamente electrice sunt aparatele de aer conditionat, unul cele mai eficiente fiind aparatul de conditionat Wilo. Cu toate acestea, multi oameni pot prefera ventiloconvectoarele deoarece pot fi incastrate – in podea sau in tavan – iar modul in care ventileaza aerul nu este atat de deranjant pentru persoanele sensibile.

Prin urmare, cei care isi doresc o alternativa la clasicele aparate de aer conditionat pot alege un ventiloconvector.

Leave a Reply