AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ce ne recomanda designerii in materie de ceasuri folosite pe post de accesoriu?

Daca este vorba despre domni, atunci in mod cert, specialistii in moda nu ne recomanda sa purtam un ceas sport la un eveniment de clasa, impreuna cu un costum pe masura. Iar in ceea ce le priveste pe doamne, in ciuda opiniei cele mai des intalnite, ceasul poate fi purtat cu o rochie. Alegeti un ceas cu o curea neagra sau maro, din piele, si va merge la orice tinuta de seara. In plus, tot pentru doamne, este recomandat ca ceasul dumneavoastra sa se potriveasca cu pantofii, cureaua, sau chiar cu ambele, in cele mai bune dintre cazuri. Aceasta combinatie va va ajuta sa aratati cu mult mai sofisticata, decat daca ar lipsi din peisajul ceasul.

        Pentru a te decide asupra incheieturii la care vrei sa porti ceasul, trebuie sa uiti despre zicala traditionala care sustine ca ceasul trebuie purtat la mana stanga. In acest sens va recomandam sa purtati ceasul dumneavoastra, indiferent ca este vorba despre unul elegant sau unul sport, la incheietura la care va face sa va simtiti mai confortabila si nu va impiedica miscarile. Spre exemplu, unii oameni nu pot purta ceasul la stanga, deoarece sunt stangaci si cu acea mana scriu, iar in acest timp, ceasul nu este decat un impediment pentru a scrie cat mai rapid.

        Intrebarea este: daca a trecut ceva timp de cand nu v-ati mai purtat ceasul preferat, atunci ce puteti face cu el pentru a il valoriza in interesul dumneavoastra? Ei bine, exista solutii! La un amanet de ceasuri sunt in permanenta anunturi de tipul cumpar ceasuri de firma in conditii bune. O astfel de ocazie nu este de ratat!

Leave a Reply