AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ce sunt Muscle Cars

Pentru ca este un gen care a strans multi entuziasti de-a lungul vremii, este greu sa faci o lista a celor mai bune muscle cars, fara sa ai parte de niste critici.

Anvelope iarna

Pasionatii spun ca istoria muscle cars incepe tocmai in 1949, cu Oldsmobile Rocket 88, insa epoca de aur a acestor masini a fost intre 1965 si 1970, pana in momentul in care pretul la petrol a crescut considerabil si au aparut tot felul de reglementari pentru protectia mediului.

Ce este un muscle car? O definitie stabilita si unanim acceptata nu a fost inca gasita, insa majoritatea expertilor s-au pus de acord ca un muscle car este o masina mai mica, cu doua usi si cu un motor foarte puternic. Multi chiar considera ca masini precum Ford Mustang sau Chevrolet Camaro nu fac parte din categoria muscle cars, insa este aproape imposibil sa le excluzi dintr-un top a celor mai frumoase si mai bune astfel de masini.

Producatorii au conceput aceste muscle cars pentru drumuri drepte, in care se poate ajunge la viteze foarte mari, inspirand mai mult decat o cursa ilegala de masini dintr-o sambata noapte la un semafor mai putin populat. Nu au fost niciodata construite si vandute intr-un numar foarte mare, insa au fost facute cu un rol de momeala, fiind tinute in showroom-uri pentru a atrage clientii sa cumpere masini mai de ordinea zilei.

Aceste masini au fost intotdeauna admirate de catre cei din jur mai ales pentru faptul ca proprietarii lor aveau o foarte mare grija de ele, incepand de la vopsea aleasa cu o foarte mare grija si pana la tipurile de anvelope iarna sau cauciucuri vara alese. Daca detineti o astfel de masina, puteti apela cu toata increderea la www.anvelopearagrup.ro pentru a alege cele mai bune pneuri pentru bijuteria din garaj.

Leave a Reply