AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ce sunt piesele auto aftermarket

Marea majoritate a celor ce au o masina, o si iubesc foarte mult, si sunt in general iubitori ai acestora, entuziasti si de cele mai multe ori isi doresc sa-si faca masina mai rea si mai puternica, mai rapida si mai frumoasa, atat de mult pe cat isi permit. Ei bine, aici este partea unde intervin piesele auto aftermarket.

Aftermarket inseamna simplu, ca acea piesa care este pe masina sau urmeaza sa fie instalata pe masina, este facuta de o alta companie, nu de cea originala care a si fabricat acel vehicul. Orice parte a unei masini sau piesa care este construita de fabricantul original al acesteia, este o piesa auto originala. Cele mai multe piese adiacente, si pentru imbunatatirea masinilor, de cele mai multe ori sunt fabricate de companii specializate in piese aftermarket, si asta datorita abilitatii lor de a se specializa intr-un anumit domeniu al pieselor si partilor pentru o masina.

Atunci cand cumperi o masina noua de la reprezentanta, toate optiunile acelei masini sunt asa numitele dotari din fabrica. Rotile, motorul, transmisia si toate celelalte parti sunt partile standard ale unei masini, si toate le detin, iar aici este inclus si interiorul si luminile.

Cateodata fabricantul si reprezenta unei anumite marci ofera si imbunatatiri ale acelei masini dar de cele mai multe ori si acestea sunt standard. Asa ca multa lume isi doreste sa-si modifice si sa-si imbunatateasca si mai mult masina si apeleaza la pisele auto aftermarket, pentru a avea cu adevarat automobile unice si personalizate dupa placerile si nevoile fiecaruia.

Cu astfel de piese auto aftermarket si piese auto online, se ocupa si AutoNela, profesionisti pe aceasta piata, cu vechime, dar si cu preturi accesibile si multa seriozitate.

Leave a Reply