AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Ce trebuie sa stii despre o perna ortopedica?

Pentru a scapa de durerile de spate, foarte multi oameni isi achizitioneaza o perna ortopedica. Unul dintre cele mai apreciate magazine este Ortosan. Aici se pot gasi perne ortopedice, perne de dormit, corsete lombare si multe alte pachete promotionale. Toate sunt de o calitate superioara si au preturi bune. Pe site-ul Ortosan.ro merita analizata intreaga gama de produse.

Cum alegi cea mai buna perna ortopedica?

Pentru a face cea mai buna alegere atunci cand se achizitioneaza o perna ortopedica, clientii trebuie sa analizeze mai multe criterii, cum ar fi: dimensiunea, forma si compozitia si inaltimea. Personalul Ortosan sta la dispozitia acestora, oferindu-le cele mai bune sfaturi referitoare la un set de perne ortopedice.

In ceea ce priveste dimensiunea unei perne ortopedice, aceasta reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de achizitionarea unui astfel de produs. Perna trebuie sa se potriveasca foarte bine cu parametrii fizici ai persoanei in cauza. Altfel, aceasta nu se va putea odihni corespunzator. Pentru adulti, dimensiunile potrivite sunt urmatoarele: lungimea de 40-80 cm, iar latimea de 30-50 cm. Dimensiunile se vor stabili in functie de marimea persoanei.

Referitor la forma, producatorii sunt foarte creativi, punand la dispozitia clientilor foarte multe produse ortopedice. De la magazinul Ortosan, se pot achizitiona perne ortopedice pentru spate, perne ortopedice lombare, dar si perne ortopedice pentru scaun auto.

Perna ortopedica | Set de perne ortopedice | Ortosan.ro

set de perne ortopedice

Perna ortopedica are in compozitia sa spuma de memorie, un material artificial foarte calitativ. Aceasta spuma de memorie nu este la fel de elastica ca si latexul. Perna ortopedica cu spuma de memorie se muleaza dupa conturul gatului si spatelui si dupa utilizare, ea revine la forma initiala.

Ultimul aspect este inaltimea. Inaltimea corespunzatoare poate fi determinata prin masurarea distantei de la marginea claviculei pana la baza gatului. Daca dimineata persoana in cauza nu are dureri de gat, inseamna ca a facut alegerea potrivita. Pe langa utilizarea unei perne ortopedice, cei care au dureri de spate trebuie sa aiba grija si la pozitia corpului in timpul somnului.

Leave a Reply