AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cearcanele – ce sunt si cum pot fi ascunse?

Cearcanele sunt acele cercuri inchise la culoare de sub ochi care fac parte din viata fiecarei persoane. Acestea sunt frecvente atat la barbati cat si la femei. Adesea insotite de pungi, cearcanele va pot face sa pareti mai in varsta decat sunteti.

Desi pot afecta pe oricine, cearcanele sunt frecvent intalnite in cazul persoanelor care sunt mai in varsta sau au o predispozitie genetica la aceasta afectiune. In timp ce oboseala poate parea cea mai logica explicatie a acestei afectiuni, exista un numar de factori care pot contribui la aparitia cearcanelor. In majoritatea cazurilor, ele nu constituie motive de ingrijorare si nu necesita ingrijiri medicale. Totusi, daca doriti sa nu mai fie atat de vizibile, va trebui sa invatati cum sa le ascundeti!

In general, exista trei pasi de urmat pentru a ascunde cearcanele! In primul rand, fata trebuie sa fie foarte bine curatata pentru ca tot ce aplicati sa aiba un aspect uniform. Aplicati pudra pe toata fata, lucru care va oferi o acoperire primara, astfel incant sa folositi mai putin anticearcan. In al doilea rand, aplicati un strat de anticearcan pentru a deschide nuanta intunecata a pielii de sub ochi. Adaugati un alt strat de fond de ten pulbere pentru a ajunge la nuanta potrivita pielii.

Pare foarte simplu, insa exista multe femei care au doua maini stangi atunci cand vine vorba de machiaj. In asemenea situatii intervine echipa Free Style Beauty care ofera unele dintre cele mai calitative servicii de machiaj profesional in Bucuresti. Desigur, nu veti putea merge zilnic la machiaj, insa veti putea primi sfaturi pertinente despre cum sa faceti, ce si cat sa aplicati astfel incat sa obtineti un rezultat multumitor care sa reziste pana seara.

Machiaj profesional in Bucuresti, manichiura semipermanenta – servicii complete de frumusete | freestylebeauty.ro

machiaj profesional in Bucuresti

Timpul este cea mai pretioasa resursa a fiecarui om, iar in cazul femeilor timpul este cu atat mai important. Echipa FreeStyleBeauty stie acest lucru si tocmai de acea incearca sa ofere servicii complete de frumusete, astfel incat orice doamna calca pragul salonului sa nu piarda niciun minut din pretiosu-i timp. Asadar, atunci cand accesati freestylebeauty.ro pentru a va programa la machiaj, puteti solicita si manichiura semipermanenta, masaj, tuns, vopsit si orice alt serviciu de care aveti nevoie.

Leave a Reply