AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cel mai serios anticariat din Bucuresti cumpara carti din toate domeniile

Toata lumea are acasa carti de care pur si simplu nu mai are nevoie. Si nici copiilor nu se merita sa le lase „mostenire” pentru ca, desi sunt intr-o stare foarte buna, nu mai sunt deloc de actualitate. In realitate, banii scosi din vanzarea cartilor la anticariat nu sunt multi, insa suficienti pentru a cumpara o carte nou aparuta pe piata. Pe site-ul www.anticariat-carti.com, se pot pune anunturi de tipul „cumpar carti anticariat” sau „cumpar carti vechi” cu plata pe loc, din toate domeniile.

Preturi bune la carti vechi cu deplasarea asigurata

Desi nu mai sunt poate de actualitate, cartile raman un bun de valoare, o comoara ce ramane sa fie descoperita de urmasi. Insa pentru a pune in circulatie sau pentru a repune in valoare o carte, aceasta trebuie sa circule intre cititori. Cei care detin acasa o carte veche insa care pentru altcineva ar avea o mare insemnatate sunt indemnati sa o vanda in cel mai mare anticariat de carti din Bucuresti.

Achizitiile se fac in cele mai bune conditii. Specialistii asigura si deplasarea cartilor mai noi sau mai vechi, chiar si cantitati foarte mari, sute si mii de volume, atat din literatura, teatru, domenii umanistice, cat si din stiinte exacte, romane de dragoste, politiste si dictionare. Aici sunt acceptate chiar si enciclopediile mari, cartile vechi romanesti si literatura straina, si cartile aparute o data cu ziarul.

Mai mult decat atat, atat cartea veche cat si cartea noua este foarte bine acceptata la anticariatul online, si cartile pot proveni de la persoane fizice, juridice sau tipografii si edituri. Cei care vor sa isi mai elibereze spatiul din biblioteca, din rafturi, din dulapuri, sa scape de cartile tinute in pod, in sacose, insa in stare foarte buna, sunt invitate sa contacteze personalul anticariat-carti.com pentru mai multe detalii. Pretul obtinut va fi cu siguranta unul foarte bun, plata va fi facut pe loc, si prin completarea unui formular pe site, cei interesati pot fi contactati de personalul acestui anticariat in vederea unei potentiale colaborari ce presupune vanzarea de carti.

Leave a Reply