AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cele mai bune monitoare second hand : ghid de achiziție

Achiziționarea unui monitor second hand poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să economisească bani fără a compromite calitatea. IT-SH este unul dintre cele mai populare site-uri din România specializat în comercializarea echipamentelor IT second hand, oferind o gamă largă de monitoare de înaltă calitate la prețuri accesibile.

În acest articol, vom discuta despre unele dintre cele mai bune monitoare second hand si cum să alegi cel mai potrivit pentru tine.

Top 5 monitoare second hand

  • Dell P2219H: acest monitor LED de 21,5 inci cu rezoluție Full HD (1920×1080) și un raport de aspect 16:9 este ideal pentru cei care caută un monitor de înaltă calitate la un preț accesibil. Cu un timp de răspuns de 8 ms și unghiuri de vizualizare largi, acest monitor este potrivit pentru o varietate de aplicații, de la editare foto și video la gaming.

  • HP EliteDisplay E233: acest monitor IPS de 23 inci oferă o rezoluție Full HD și un timp de răspuns de 5 ms, fiind o opțiune excelentă pentru cei interesați de gaming sau de activități care necesită o performanță grafică bună. Cu un design elegant și unghiuri de vizualizare largi, acest monitor este o alegere populară în rândul celor care caută un monitor second hand de calitate.

  • Lenovo ThinkVision T2224d: cu un ecran de 21,5 inci și o rezoluție Full HD, acest monitor LED oferă o imagine clară și culori vii. Timpul de răspuns de 7 ms și tehnologia Flicker-Free asigură o experiență de vizualizare confortabilă, făcând acest monitor potrivit pentru o gamă largă de aplicații.

  • Philips 243V5LHAB: acest monitor de 23,6 inci cu rezoluție Full HD și un design modern este o opțiune atractivă pentru cei care caută un monitor elegant și performant. Cu un timp de răspuns de 1 ms și tehnologia SmartContrast, acest monitor oferă o calitate excelentă a imaginii și unghiuri de vizualizare largi.

  • Acer V226HQL: acest monitor de 21,5 inci cu rezoluție Full HD și un design clasic este o opțiune excelentă pentru cei care au spațiu limitat pe birou. Cu un timp de răspuns de 5 ms și tehnologia Acer eColor, acest monitor oferă o calitate a imaginii impresionantă și unghiuri de vizualizare largi.

Monitoare second hand | IT-SH.ro

Monitoare second hand

Cum să alegi un monitor second hand

Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să alegi cel mai bun monitor second hand:

  • Stabilește-ți nevoile: in funcție de utilizarea pe care o vei avea pentru monitor, asigură-te că alegi un model care să îndeplinească cerințele tale. De exemplu, dacă ești interesat de gaming, atunci un monitor cu un timp de răspuns scăzut și o rată de refresh înaltă ar fi ideal.

  • Verifică starea monitorului: IT-SH oferă o descriere detaliată a stării fiecărui monitor, inclusiv eventuale defecte sau semne de uzură. Asigură-te că monitorul pe care îl cumperi este într-o stare bună de funcționare.

  • Cercetează prețurile: compară prețurile monitoarelor second hand cu cele noi pentru a te asigura că obții o afacere bună. De asemenea, verifică prețurile în mai multe magazine și pe site-uri online pentru a găsi cea mai bună ofertă.

  • Citește recenzii: consultă recenziile altor utilizatori pentru a afla despre experiențele lor cu monitorul pe care intenționezi să-l cumperi. Acest lucru te poate ajuta să descoperi eventuale probleme sau caracteristici pe care nu le-ai luat în considerare.

  • Verifică politica de garanție: IT-SH oferă o garanție de 12 luni pentru majoritatea monitoarelor second hand. Asigură-te că monitorul pe care îl cumperi beneficiază de această garanție.

În concluzie, achiziționarea unui monitor second hand de la IT-SH.ro poate fi o opțiune excelentă pentru cei cu un buget limitat. Cu atenție la detaliile menționate mai sus, vei putea găsi un monitor de calitate care să îndeplinească nevoile tale.

Leave a Reply