AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cele mai comune 3 tratamente stomatologice intalnite in clinici

Clinicile ofera mai multe tipuri de tratamente stomatologice, insa o parte dintre ele sunt mai solicitate decat altele si sunt mai des implementate. Aceste tratamente foarte populare spun ceva despre pacientii din Romania si despre modul in care este vazuta sanatatea dentara la nivelul intregii tari.

Plombele sunt cele mai des intalnite tratamente dentare

Conform specialistilor de la Plazadent, o clinica dentara din Bucuresti, unele dintre cele mai des intalnite tratamente dentare sunt plombele. Cariile afecteaza peste jumatate din populatia tarii din cauza unei igiene orale precare iar cei mai multi pacienti se prezinta la cabinetul medicului stomatolog doar atunci cand aceste carii se extind atat de mult incat genereaza durere.

Lucrarile de restaurare ocupa pozitia 2 in topul celor mai cautate tratamente

Pentru ca pacientii au tendinta de a nu acorda o importanta suficient de mare sanatatii dentare, se ajunge de cele mai multe ori la lucrari de restaurare. Pacientii anterior mentionati, care ajung la stomatolog atunci cand durerea devine insuportabila vor avea de foarte multe ori nevoie de extractii dentare, iar in urma acestora va necesita nevoia de lucrari protetice mobile sau fixe care sa inlocuiasca dintii pierduti.

Tratamente de albire dentara

Tratamentele de albire dentara ocupa pozitia trei in ceea ce priveste popularitatea. Aceste tratamente sunt accesate de personele aflate la polul opus fata de cele deja mentioante, care vor sa aiba o dantura perfecta mereu si un zambet luminos.

Tratamente stomatologice | Clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

tratamente stomatologice

Aceste tratamente pot fi facute in mai multe moduri, atat la cabinet cat si acasa, iar unele persoane apeleaza la chiar la fatetarea dintilor astfel incat acestia sa arate perfect. Detartrajul este de asemenea o procedura de estetica dentara, care ajuta si la sanatatea dintilor evitand depunerile de tartru, care in timp pot afecta inclusiv gingiile si pot genera parodontoza chiar si la varste foarte fragede, in special in cazul fumatorilor, dar nu exclusiv in cazul acestor categorii de pacienti.

Pe site-ul PlazaDent.ro pot fi gasite toate serviciile pe care clinica stomatologica le practica si preturile aferente acestora, astfel incat fiecare pacient sa fie cat mai bine informat.

Leave a Reply