AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cele mai frumoase 3 locuri de vizitat in Brazilia

Cea mai mare tara din America de Sud, acoperind aproape jumatate din continent, Brazilia este o tara care ofera o multitudine de peisaje si activitati. De la marile orase Rio de Janeiro, São Paulo sau Salvador pana la regiunile neexplorate din Amazon si Pantanal, vizitarea Braziliei ofera experiente diverse si de neuitat. O sedere de cateva luni ar fi necesara pentru a explora aceasta tara de 16 ori mai mare decat Franta.

Rio de Janeiro

Poarta de intrare in tara, Rio de Janeiro este cel mai faimos oras din Brazilia. Mitic pentru carnavalul sau, peisajele si monumentele sale, scufunda imediat turistii in atmosfera relaxata si calda a tarii.

Plimbari pe plajele mitice din Copacabana si Ipanema, unde brazilienii se bronzeaza si isi arata corpurile fara complexe.  Turistii se pot opri pentru a admira dansatorii de salsa care circula pe promenada in spectacole improvizate.

Privelistea asupra golfului Rio este uluitoare, iar vizitatorii vor avea in vizor un alt obiectiv obligatoriu, Pão de Açúcar sau Muntele Sugarloaf, un varf de granit care se ridica la 396 de metri deasupra marii, pe al carui varf se poate ajunge pe jos sau cu telecabina.

Costa Verde

Turistii nu trebuie sa rateze Costa Verde din regiunea Rio de Janeiro. Aceasta regiune care se intinde de-a lungul coastei atlantice dintre Rio si São Paulo gazduieste multe minuni.  Micul oras Paraty este o bijuterie a arhitecturii coloniale care pare sa fi fost inghetata in timp cu fatadele sale albe si strazile pietruite.

Nu departe, satul pescaresc Trindade isi intinde plajele de nisip alb presarate cu colibe de pescari de-a lungul unei mari turcoaz.

Ilha Grande

Ilha grande este una dintre cele 365 de insule din golful Angra dos Reis. Accesibila cu feribotul, ofera tot ce viseaza calatorul pentru o vacanta. Plaje cu nisip alb pentru trandavie, ape translucide potrivite pentru snorkeling, plimbari in jungla etc. Totul intr-o atmosfera calma si relaxanta, deoarece insula nu are drumuri si, prin urmare, nu exista vehicule. Numeroasele drumetii vor satisface drumetii motivati, precum si pe cei care combina vacantele cu odihna.

Leave a Reply