AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cele mai frumoase plaje din lume

Vara vine cu mult soare si ademeneste foarte multi vizitatori pe diferite tarmuri. In aceasta lume si cu un buget restrans oamenii pot vizita cele mai frumoase plaje. Exista o multime de placeri pe care le poate oferi o destinatie formata doar din nisip si mare.

7 din cele mai frumoase plaje din lume

  • Un mic golf retras de pe malul de sud-vest al insulei Zakyntos, plaja Navagio este considerata pe larg cea mai spectaculoasa plaja din Grecia si unul dintre cele mai apreciate obiective turistice. Inconjurata de stanci abrupte si apa turcoaz a Marii Ionice, plaja cu nisipul alb si fin bucura fiecare vizitator. Este accesibila doar cu vaporul, dar, cu siguranta merita calatoria.
  • Una dintre cele mai populare plaje din Seychelles, dar totusi retrasa, Anse Source d’Argent iese in evidenta pentru nisipul sau alb perfect, pentru palmierii balansabili si pentru bolovanii din granit, care se incadreaza perfect in peisaj. Plaja este situata pe insula pitoreasca La Digue.
  • Desi romantismul nu mai este atat de evident in ziua de azi, Lover’s Beach (Playa del Amor) este cea mai romantica plaja. Aceasta se afla in apropierea pitorescului Land’s End, cu vedere la Marea Cortez si fascineaza vizitatorii cu un cadru spectaculos natural, ascuns intre formatiuni de roca maiestuoase. Apa albastra, limpede o face sa fie un adevarat paradis pentru cei pasionati de scufundari si snorkeling.
  • Cea mai sexy plaja din lume, Ipanema, este locul in care frumusetea naturala si cea epica se amesteca perfect. Aici zilele se incheie pe ritmuri senzuale de samba. Este foarte frumos. Spectacolul oferit de apusul soarelui este aplaudat de toti vizitatorii. Este ceva genial.
  • Probabil una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Mediterana, este Playa de Ses Illetes. Apa sa turcoaz si limpede, nisipurile albe-caraibiene si atmosfera relaxanta si boema fac toti vizitatorii sa nu isi mai doreasca sa plece.
  • Eagle Beach din Auba se incadreaza in topul celor mai romantice plaje din intreaga lume. Cerul se lumineaza deasupra plajei cu cele mai frumoase culori, pe masura ce soarele apune peste Marea Caraibelor.
  • Unde se mai pot vedea pinguini pe o plaja? Colonia de pinguini de pe plaja Boulders din Africa de Sud, face din aceasta cea mai neobisnuita dar incredibila experienta pentru turisti.

Leave a Reply