AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cele mai frumoase plaje in Belize

Micul cadru verde din Marea Caraibelor, Belize ofera kilometri de plaje frumoase, insule mici si confortabile pentru o vacanta sub semnul relaxarii. Turistii trebuie sa stie ca exista o multitudine de plaje in Belize unde se pot bronza linistiti sub soarele arzator in timp ce savureaza un cocktail delicios. Suna feeric, nu?

Top plaje in Belize

  • Ambergris Caye – pretuita pentru nisipul sau curat si apa cristalina, aceasta insula respira autenticitatea. Casele de lemn din Caraibe amplasate direct pe nisip, barurile de pe plaja si palmierii verzi transforma Ambergris Caye intr-un adevarat paradis pierdut.

  • Caye Caulkeraceasta insula din Belize seduce prin atmosfera senina. O zi pe plajele din zona implica lenevit la soare pe un hamac, scufundari, dar si excursii la ruinele din Belize.

  • Hopkins – considerat cel mai prietenos sat din Belize, la 65 km de Placencia si la 140 km de Belize City, Hopkins este un sat traditional Garifuna, unde turistii nu vor gasi zgarie-nori si nicio infrastructura moderna. Plaja sa este, de asemenea, uluitor de naturala, presarata cu algele, frunze de palmier si nuca de cocos. Atmosfera de pe plaja este una cu adevarat relaxata si autentica perfecta pentru reincarcarea bateriilor.

  • Silk Caye – este una dintre cele mai frumoase plaje din Belize, in sensul ca este un adevarat paradis pierdut. Aici, nu se gaseste niciun hotel, niciun restaurant sau alte unitati. Oamenii vin aici doar pentru a se bucura pe deplin de nisipul auriu si moale, de apa cristalina si de palmieri.

  • PlacenciaLa trei ore de mers cu masina sau un zbor de 30 de minute din Belize City, Placencia Beach se intinde pe aproape 25 km de nisip alb si arata ca o carte postala, cu palmieri luxurianti si apa limpede si cristalina. Un lucru pe care turistii obligatoriu trebuie sa il faca este sa bea cocktail-uri la barul Barefoot. Suna interesant, nu?

  • South Water Caye este fara indoiala una dintre cele mai frumoase plaje din Belize. Considerata unul dintre secretele cel mai bine pastrate din Belize, South Water Caye este cel mai cunoscut pentru litoralul cu nisip alb si moale. Turistii se vor putea bucura de snorkeling si scufundari, dar si de zile relaxante intinsi pe nisip.

Leave a Reply