AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Cele mai renumite destinatii turistice din lume

Sunt locuri splendide pe aceasta planeta, pe care oricine ar trebui sa le viziteze cel putin o data in viata. Sunt locuri superbe, insa greu accesibile din punct de vedere financiar. Se merita totusi facut un efort pentru a vizita macar cateva din aceste atractii turistice deosebite.

Bora Bora este denumit de cei care au vizitat acest loc si Raiul pe Pamant, un loc creat de zei, perla Pacificului, fiind un paradis terestru chiar si pentru cei mai exigenti turisti cu peisaje mirifice, o micuta insula vulcanica unde posibilitatile de cazare sunt numeroase. Taj Mahal este o alta destinatie de lux, situat in India, Agra, o adevarata bijuterie arhitectonica, incrustata cu pietre pretoase in marmura alba care permite templului sa isi schimbe culoarea in functie de anotimp si de perioada zilei.

Pasionatii de aventuri pot vizita Marele Canion, sapat de fluviul Colorado, cu privelisti spectaculoase insa si pericole la tot pasul pentru turistii care vin aici nepregatiti. Pasionatii de istorie pot vizita cetatea Machu Picchu, un loc sacru, plin de mituri si legende, o minune a lumii moderne. Aurorele Boreale sunt spectacole ale naturii pe care oricine ar fi bucuros sa le vada macar o data in viata, putand fi urmarite indeosebi in regiunile polare, precum Norvegia si Suedia.

Sunt si turisti care se aventureaza pe Kilimanjaro, pe acoperisul Africii, insa pana a ajunga acolo trebuie sa treaca prin padure tropicala, desert montan, mlastini, sa treaca de la o canicula ecuatoriala la o iarna aspra, o experienta fascinanta numai pentru cei mai rezistenti! Turistii care vor sa exploreze si partea acvatica a planetei pot face o excursie pana la Marea Bariera de Corali, o lume plina de culoare, fascinanta si foarte spectaculoasa.

Ce mai ramane de vazut in aceasta lume mare si plina de surprize? Marele Zid Chinezesc, singura constructie vizibila de pe Luna, una din cele 7 minuni ale lumii moderne, dar si Piramidele Egiptene, singura minune a lumii antice care s-a pastrat si in lumea moderna, pline de mister, istorie, grandoare, culoare.

Leave a Reply