AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Clinica stomatologica Velvet Dental va asteapta cu servicii de stomatologie copii

Dintre toate categoriile de varsta, cel mai greu sunt de adus la stomatolog copiii. Acestia isi pierd rabdarea repede, se sperie de la orice lumina mai puternica, sunt indignati de mirosurile si de sunetele aparatelor si instrumentelor, si, prin urmare, profesionistilor, indiferent de cati ani de experienta au in spate, le este greu sa lucreze cu prichindei pana la o anumita varsta. Daca nu ati gasit pana acum o clinica stomatologica in care sa beneficiati de servicii impecabile de stomatologie copii, daca nu vi s-a oferit ocazia sa va rasfatati prichindelul cu o extractie rapida, cu o consultatie profesionala sau cu inserarea unui aparat dentar, este cazul sa o faceti! Clinica Velvet Dental va asteapta sa ii calcati pragul, de mana cu cei mai mici membrii ai familiei.

Stomatologie copii – una din cele mai dificile misiuni ale expertilor ce lucreaza in cadrul clinicii stomatologice sector 1 Bucuresti

            Inca de la aparitia primilor dintisori, acestia ar trebui periati asa cum se cuvine. De asemenea, acum se impune anual vizita la stomatolog, pentru ca cei mici consuma dulciuri, bauturi indulcite, care le pot pune in pericol sanatatea dintilor. Acum cariile apar de la varste cat mai fragede, sunt dureroase, iar pentru copii deloc placute. Acestea influenteaza si starea de bine a copilului, starea lui de sanatate, alimentatia si nu numai. Apelati la o clinica in care se utilizeaza aparatura moderna, instrumente perfect sterilizate, in care specialistii sunt calmi, blanzi, pun accent pe imprietenirea cu pacientii in prima faza, si pe a-i face sa inteleaga ca vizitele la dentist nu sunt deloc de speriat, pentru ca mai apoi sa se concentreze pe ceea ce au de rezolvat.

            La Velvet Dental, specialistii va vor monta si aparate dentare pentru copii, de care acestia sa se bucure si nu sa se teama, si cu ajutorul carora sa obtina dinti mai frumosi, drepti, fara probleme. Vizita la acest cabinet va fi o reala placere atat pentru cel mic cat si pentru parinti, indiferent ca au venit pentru o extractie, pentru a trata o carie, pentru a monta un aparat dentar. Inca de la cele mai fragede varste copiii trebuie imprieteniti cu atmosfera din cabinetele stomatologice, pentru a nu se teme de unele interventii atunci cand se vor mari.

Stomatologie copii – servicii bune la preturi mici

            Copilul trebuie adus la dentist convins ca medicul il va face bine, si nu speriat. Specialistii Velvet Dental incearca sa tina sedinte cat mai scurte, pentru ca cei mici sa nu se plictiseasca, le ofera posibilitatea de a spune cand simt durerea si de a-si exprima dorinta de a incheia, si le ofera anestezie profesionala, pentru a nu resimti durere!

Leave a Reply