AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Colectia de rulouri opace Disney pentru camera copiilor

Camera unui copil ar trebui sa fie inundata de razele soarelui in timpul zilei si intunecata si bine ventilata in timpul noptii.
Montate in camera copiilor, ferestrele de mansarda VELUX sunt o modalitate minunata pentru a obtine climatul interior perfect atat pentru odihna, cat si pentru joaca. Clapeta de ventilare integrata a ferestrelor VELUX face posibila ventilarea chiar si atunci cand acestea sunt inchise, astfel incat copilul tau sa beneficieze de toate conditiile optime. In plus, bara de operare superioara a ferestrelor nu este la indemana acestora, pentru siguranta deplina.

Accesorizarea ferestrelor VELUX cu rulouri interioare si exterioare reprezinta cea mai simpla modalitate de a crea atmosfera perfecta pentru un somn sanatos in dormitoarele de la mansarda. Rulourile interioare opace create special pentru ferestrele de mansarda VELUX intuneca complet incaperea in orice moment al zilei, asigurand astfel un somn linistit copilului tau chiar si in miezul zilei. Sunt ideale pentru dormitoare si camera copiilor, acestea capatand astfel si o nota haioasa.

Cea mai noua colectie VELUX de rulouri opace – colectia Disney – cuprinde o serie de modele destinate special celor mici dar si celor cu suflet de copil. Aceasta noua colectie aduce la viata personaje indragite si provoaca imaginatia sa creeze vise placute. Colectia include 12 modele cu simpaticele si binecunoscutele personaje Disney – de la Mickey Mouse, Bambi si Avioane, la Minnie Mouse, Winnie the Pooh, Printese. Astfel, copilul tau va putea zbura catre taramul celor mai placute vise si va adormi mai usor alaturi de eroii si prietenii sai indragiti.

Toate rulourile opace din colectia Disney controleaza complet lumina, nu contin substante toxice si se monteaza rapid si usor.

Pentru un control eficient al caldurii si al luminii, monteaza pe interiorul ferestrelor rulouri opace iar pe exterior, rulouri parasolare. Acestea din urma blocheaza eficient razele soarelui inainte ca acestea sa atinga suprafata geamului, mentinand racoroasa camera copiilor tai. Se monteaza, de asemenea, in cateva minute si se actioneaza din interior.

Descopera intreaga colectie de rulouri, alege modelul preferat al copilului tau si comanda-l prin distribuitorul partener VELUX, CMC Roof, unde beneficiezi de livrare gratuita. De asemenea, te invitam sa accesezi pagina www.cmcroof.ro daca esti interesat de oferta noastra de sisteme de drenaj a apelor pluviale, jgheaburi si burlane.

Leave a Reply