AfacereOnline.ro Afaceri Online din Romania

Costuri transparente pentru serviciile de inchirieri masini

Ori de cate ori masina este in service sau pur si simplu detinatorul unui permis de conducere are nevoie de o masina pentru a se deplasa pe distante mai lungi sau mai scurte, acesta poate apela la servicii de tip rent a car Bucuresti din cadrul companiei imarentals.ro. Dedicarea si corectitudinea, atitudinea respectuoasa si prietenoasa fata de client sunt doar cateva din atributele serviciilor de inchirieri masini in Bucuresti.

Cine poate inchiria o masina si care este oferta in cadrul flotei auto

Oricine detine un permis de conducere valabil si are nevoie de o masina pentru a se deplasa in diferite colturi ale tarii, poate apela la serviciile de inchiriere masini, service auto si asistenta rutiera. Cresterea rapida a cererii a dus la aparitia numeroaselor firme specializate in acest sens. Una dintre ele, ImaRentals, o companie tanara insa cu mult succes, tine pasul chiar cu cele mai mari si vechi companii, indeplinind asteptarile clientilor prin seriozitate, prin corectitudine si preturile mici. Masina poate fi rezervata online, de oriunde, poate fi ridicata de la sediul firmei sau de oriunde din capitala, unde se va deplasa un reprezentant al companiei. Se acorda discounturi pentru clientii fideli, suport prin telefon, e-mail si live chat, raspunsuri la orice intrebare a clientilor.

Totodata, cei care apeleaza la servicii de tip Rent A Car beneficiaza de un numar de kilometri nelimitat, de o asigurare full CASCO si RCA la cele mai mici preturi, de livrare si returnare gratuita oriunde in capitala dar si de schimbarea masinii in cazul unor probleme mai grave care nu mai permit deplasarea.

Tarifele sunt transparente, in cazul inchirierii pe termen lung se obtine un discount suficient de mare pentru a fi luata in calcul aceasta varianta si nu cea a leasingului auto. Se asigura si servicii de transfer aeroport catre si dinspre Aeroportul Otopeni pentru cei care pleaca in calatorii de afaceri sau in concedii sau pentru romanii care se intorc in tara din strainatate.

Leave a Reply